بازار آریا

آخرين مطالب

چرا استارت‌آپ‏‏‌ها باید مشکلات را قبل از وقوعشان حل کنند؟ گزارش ويژه

چرا استارت‌آپ‏‏‌ها باید مشکلات را قبل از وقوعشان حل کنند؟
  بزرگنمايي:

بازار آریا - نویسنده: آلا آدام/ عضو شورای مربیان فوربس مترجم: مریم رضایی 8سال پیش، در یک روز توفانی در ژانویه، پیتر، بنیان‌گذار یک استارت‌آپ خدمات نرم‌‌‌افزاری (SaaS) آلمانی که با یک تیم هشت نفره به صورت 24 ساعته کار می‌‌‌کرد، پیام داد که «سرمایه‌گذاران زیرآب ما را زده‌‌‌اند.» کمی بعد، در دفتر من با هم ملاقات کردیم و قرار بود یک گفت‌‌‌وگوی کوتاه در این زمینه داشته باشیم، اما جلسه به یک کلاس آموزشی کامل تبدیل شد. پیتر در آن جلسه گفت: «موقعیت خیلی سختی است آلا! واقعا در یکی از پیچیده‌‌‌ترین موقعیت‌‌‌های زندگی‌‌‌ام گیر کرده‌‌‌ام و نمی‌توانم باور کنم کارمان به اینجا کشیده‌‌‌ است.»
در طول یک سال قبل از آن، آنها در چندین و چند رقابت برای توضیح و ارائه کارشان شرکت کرده بودند، برای دریافت کمک از شتاب‌دهنده‌‌‌ها در اروپا و آمریکا ثبت‌نام کرده‌‌‌ بودند و یک ماه را در کشوری گذرانده بودند تا برای جذب یک سرمایه‌گذار احتمالی مذاکره کنند. همه این کارها بی‌‌‌نتیجه بود. وقتی شخصا با هم ملاقات و صحبت کردیم، به این نتیجه رسیدیم که پیتر به دو چیز نیاز دارد: یک برنامه منسجم برای تامین سرمایه ظرف 14 روز و یک تیم جدید. بعد از اینکه این طرح با موفقیت اجرا شد و تیم جدید استارت‌آپ توانست در مدتی که از نظر من سریع‌‌‌ترین سرعت تامین سرمایه در تاریخ آلمان است، یک میلیون دلار اول را جذب کند، از پیتر خواستم سه دیدگاهی را که در این شرایط اضطراری آموخته، به طور خلاصه بیان کند. نتیجه این بود:
1-مشکلات را قبل از وقوع، حل کنید
بیشتر شرکت‌ها، به‌‌‌ویژه استارت‌آپ‌‌‌ها، انگیزه‌‌‌ای برای پیشگیری از وقایع ندارند، چون چیزی است که دیده نمی‌شود. چه کسی می‌‌‌داند اگر در مورد یک اتفاق پیشگیری صورت نمی‌‌‌گرفت، چه پیش می‌‌‌آمد؟ چیزی را که وجود خارجی ندارد، چطور اندازه می‌‌‌گیرید؟ پیشگیری‌‌‌کنندگان (مربیان ماهر در استارت‌آپ‌‌‌ها و عناوین این‌چنینی) در این شرایط آرام و راحت هستند. آنها اغلب به‌‌‌موقع به خانه می‌‌‌روند و زمان زیادی را به فکر کردن می‌‌‌گذرانند.
بنیان‌گذاران استارت‌آپ‌‌‌ها نمی‌‌‌دانند این پیشگیری‌‌‌کنندگان چطور به خوبی از پس تعارض‌‌‌ها برمی‌‌‌آیند یا با مشکلات غیرمنتظره دست و پنجه نرم می‌‌‌کنند، چون خودشان چنین تجربه‌‌‌ای نداشته‌‌‌اند. نامرئی بودن کاری که آنها انجام می‌‌‌دهند تا از مشکلات در وهله اول جلوگیری کنند، این شائبه را به وجود می‌‌‌آورد که چالشی وجود ندارد و بنابراین این کار چندان ضروری نیست. اما کاملا برعکس است. به عنوان بنیان‌گذار یک استارت‌آپ، هدف شما باید این باشد که هر چه زودتر، همکاری با کسی که به خوبی از بروز مشکلات پیشگیری می‌‌‌کند را شروع کنید.
2- جلوی فرهنگ استرسی را بگیرید
حس اضطرار مصنوعی که در بیشتر استارت‌آپ‌‌‌ها متداول است، سلامت ذهنی و جسمی افراد را با چالش بیشتری روبه‌‌‌رو می‌‌‌کند. همیشه یکسری کارهای اضطراری بی‌خودی و لحظه آخری همراه با جمله «زودباش، امضایش کن» وجود دارد.
به عنوان بنیان‌گذار یک استارت‌آپ، هدف شما باید این باشد که تیم را با مسیر و سرعتی که برای استارت‌آپتان انتخاب کرده‌‌‌اید، همگام کنید. اگر برخی از اعضای تیم واکنش منفی دارند و عامدانه فضا را ملتهب می‌‌‌کنند، از اینکه عذرشان را بخواهید نترسید. خودتان را مجبور نکنید برای پیشرفت کردن، با تیمی همراه شوید که نمی‌توانید روی آن حساب کنید. هر چقدر سریع‌‌‌تر اذعان کنید که به افراد اشتباه اعتماد کرده‌‌‌اید، سریع‌‌‌تر می‌توانید افراد بهتری را پیدا کنید که ارزش‌‌‌های مشترکی با شما دارند و در جبهه شما می‌‌‌جنگند.
3- ابتدا مشکلات سخت را حل کنید
اگر می‌‌‌خواهید یک بنیان‌گذار موفق باشید، باید یاد بگیرید چطور مشکلات سخت را از هر چیز دیگری متمایز کنید. به عنوان مثال، وقتی منابع مالی و زمانی کافی در اختیار دارید، کنار گذاشتن تیم قدیمی و استخدام یک تیم جدید، مشکل سختی نیست. همزمان، تامین سرمایه برای سرعت بخشیدن به رشد استارت‌آپتان اهمیت زیادی دارد. بنیان‌گذاران معمولا دو یا سه دور در تشخیص مشکلات «سخت» اشتباه می‌‌‌کنند تا بتوانند به تفاوت‌‌‌ها پی ببرند. شما می‌توانید فردی باشید که این اشتباه‌‌‌ها را دور می‌‌‌زنید و مستقیم سراغ مهم‌ترین‌‌‌ها بروید.
نتیجه‌‌‌گیری
اوایل 2023 در «روز دمو» (روزی که استارت‌آپ‌‌‌ها دعوت می‌‌‌شوند تا محصولات خود را به سرمایه‌گذاران از طریق نمایش دمو نشان دهند) یکی از پنج شتاب‌دهنده برتر دنیا شرکت کردم. می‌‌‌دانستم که پیتر هم آنجاست، اما از اینکه دیدم لباس رسمی پوشیده و در تیم داوران نشسته، بسیار تعجب کردم – پیتر به عضویت یکی از صندوق‌های سرمایه‌گذاری خطرپذیر بزرگ درآمده بود. وقتی رقابت تمام شد و برندگان معرفی شدند، هر یک از داوران یک سخنرانی الهام‌‌‌بخش کوتاه کردند. نوبت پیتر شد و او گفت: «هر استارت‌آپی نیاز دارد رازی داشته باشد که بیشتر مردم هنوز آن را نمی‌‌‌دانند. اشتباه خیلی از استارت‌آپ‌‌‌ها این است که وقتی شروع به حل مشکلات می‌‌‌کنند که آن مشکل ظاهر شده باشد. بهترین راز شما می‌تواند داشتن تیمی باشد که مشکلات را قبل از وقوعشان حل کند. »
منبع: Forbes
--> اخبار مرتبط شاخص کل به کانال 5/ 1 میلیونی رسید به خواسته سرمایه‌گذاران توجه نکنیم! بازاری چشم‌انتظار به آینده شمارش معکوس برای پیشروی بورس فشار بر فنر رشد بازارها بیشتر می‌شود؟

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1125126/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

شکسته‌شدن تابوی تولید و صادرات کاتالیست با تلاش یک شرکت دانش‌بنیان

برداشت گاز از فاز 11 پارس جنوبی افزایش می‌یابد

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران درگذشت معاون پیشین حقوقی و مجلس وزارت نفت را تسلیت گفت

یه چراغ قوه با 8 تا کار ... فقط 248 تومان

پیش‌بینی جدید درباره قیمت مسکن در بازار

قیمت دلار و یورو امروز 20 اردیبهشت؛ کاهش نرخ رسمی 27 ارز

رونمایی از فناوری بومی WRFM در بیست‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت

رئیس کمیسیون انرژی اتاق تهران: شرکت‌های زیر مجموعه بانک‌ها در صف تخصیص ارز به دنبال رانت‌خواری هستند

رئیس کمیسیون انرژی مجلس درگذشت معاون سابق حقوقی وزارت نفت را تسلیت گفت

رشد عجیب قیمت تویوتا کمری های قدیمی؛ بازار چند میلیاردی مدل پایین های ژاپنی

نشست خبری مدیرعامل پالایشگاه نفت آبادان

بذرپاش: 2 میلیون و 560 هزار ‌واحد مسکن در حال ساخت دا‌ریم‌

تمدید مصوبه کمیته مداخلات ارزی بانک مرکزی

تجارت آمریکا و ایران 2 برابر شد

تکرار در تأخیر پرداخت مطالبات گندم‌کاران

طرح فیبر نوری استان قم با حضور رئیس‌جمهور به بهره‌برداری رسید

جزییات تازه درباره رقم و زمان واریز مرحله سوم سود سهام‌ عدالت

پوتین و پاشینیان دیدار کردند

اندیشکده مطالعات جنگ بررسی کرد؛ حضور ایران در آفریقا، آمریکا را ترسانده است

منطقه معاملاتی امن دلار شکل گرفت؟

خبر جدید وزیر کار برای یارانه‌بگیران

آمارهای رئیسی با واقعیت های اقتصادی کشور نمی خواند /اتفاقات عجیب و غریبی در بودجه افتاده /افزایش فهرست اعتبارات نهاد ریاست‌جمهوری

مشکل اشتغال همچنان به قوت خود باقی است آقای وزیر!طرحی برای استیضاح دیپلماسی اقتصادی/چند نکته درباره یک سکانس جنجالی

برگزاری کمیسیون مشترک همکاری های اقتصادی ایران و ترکیه ماه آینده

دیدار سفیر ایران در بلاروس با امیرعبداللهیان

مزیت پروژه محوری در حوزه دریا، رشد اقتصادی، اشتغال و رونق معیشت مردم است

شاه‌بیت مأموریت‌های پلیس/ ممنوعیت‌های جدید یک حوزه جنجالی/ اولین انتصاب در سازمان تازه تأسیس

گام‌های جدید در رفع موانع تولید با کمک اتحادیه‌ها و اصناف

همایش‌ها در استان بوشهر روستامحور برگزار می‌شوند

خطر بزرگ‌ در بازار کار/ تا سال 1407 چه اتفاقی می‌افتد؟

آثار رضا مافی در موزه هنرهای معاصر

شناسایی نقاشی‌های جعلی با هوش مصنوعی

شجریان بر دستانش بوسه زد

روز اول ماراتن 10‌روزه

57‌درصد مخازن سدهای لرستان خالی است

ساخت و بازسازی 2000 قطعه در نیروگاه مشهد

مازندران، منتظر یک‌هزار ون گردشگری

1000 میلیارد سرمایه‌گذاری برقی در خراسان جنوبی

گام‌‌‌های موثر برای ایجاد برنامه توسعه فردی

کسب و کارهای ناآماده برای تغییرات آینده

باورمان نمی‌شود!

از لندن تا لندن

سایه یا ستاره؟

شغل اصلی شما چیست؟

لذت یا نفرت؟ شما تصمیم می‌گیرید

آمازون وارد بازار مخابرات جهانی شد

تیک‌تاک در مقابل کاخ‌سفید قد‌ علم کرد

مجوز صادرات اینتل و کوالکام به هوآوی باطل شد

از آی‌پدهای جدید تا تراشه متمرکز بر هوش مصنوعی

بازار موبایل همچنان بی‌ثبات است

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی