يکشنبه ۱۹ بهمن ۱۴۰۴
بورس و بانک

صنعت فولاد ۱۶ درصد از سهم بورس را دارد و آماده ظرفیت ۶۰ میلیون تنی

صنعت فولاد ۱۶ درصد از سهم بورس را دارد و آماده ظرفیت ۶۰ میلیون تنی
بازار آریا - معاون وزیر صنعت با اشاره به سهم ۱۶ درصدی صنعت فولاد از ارزش بورس، گفت: تولید فولاد در آستانه تحقق ظرفیت ۶۰ میلیون تنی است.
  بزرگنمايي:

بازار آریا - معاون وزیر صنعت با اشاره به سهم 16 درصدی صنعت فولاد از ارزش بورس، گفت: تولید فولاد در آستانه تحقق ظرفیت ۶۰ میلیون تنی است.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس ، مسعود سمیعی نژاد با بیان اینکه صنعت فولاد به‌عنوان یکی از صنایع راهبردی پس از پیروزی انقلاب رشد چشمگیری را تجربه کرده و امروز به جایگاهی مهم در اقتصاد ملی و منطقه‌ای دست یافته، اعلام کرد: طبق آمار ارائه‌ شده، ظرفیت تولید فولاد که سال ۱۳۵۷ حدود دو میلیون تن بود، اکنون در آستانه دستیابی به ظرفیت ۶۰ میلیون تن قرار دارد. ایران رتبه نخست تولید فولاد در منطقه و رتبه دهم جهان را در اختیار دارد و این جایگاه را طی چهار سال متوالی حفظ کرده است. ایران با تولید حدود ۶۶ درصد فولاد خاورمیانه، سهم قابل‌توجهی از بازار منطقه‌ای را به خود اختصاص داده است. صنعت فولاد امروز ۴.۵ درصد از تولید ناخالص داخلی، ۱۶ درصد از بازار سرمایه، ۱۵ درصد از صادرات غیرنفتی و ۸ درصد از اشتغال را به خود اختصاص می‌دهد.

بازار آریا

طبق برنامه‌ریزی انجام‌شده در افق ۱۴۰۴، ظرفیت تولید فولاد به ۵۵ میلیون تن رسیده و روند توسعه این صنعت همچنان به سمت افزایش ظرفیت تا ۶۰ میلیون تن ادامه دارد. سال گذشته حدود ۳۰ میلیون تن شمش فولاد تولید شد که نشان‌دهنده جایگاه استراتژیک این صنعت در اقتصاد است. توسعه متوازن زنجیره فولاد و رشد صنایع پایین‌دستی، موجب افزایش ارزش افزوده داخلی شده است. در 9 ماه سال، میزان تولید شمش فولاد به حدود ۲۴.۷ میلیون تن و تولید محصولات فولادی به ۱۶.۶ میلیون تن رسیده است. سال گذشته حدود ۱۱ میلیون تن محصولات فولادی صادر شد که این میزان، بیش از ۶ میلیارد دلار ارزآوری به همراه داشت و ایران را به یکی از صادرکنندگان مهم فولاد در منطقه تبدیل کرد. انتهای پیام


نظرات شما