جمعه ۱۰ بهمن ۱۴۰۴
اقتصاد ایران

آسمان تهران ابری و بادی می‌شود

آسمان تهران ابری و بادی می‌شود
بازار آریا - ایسنا : از روز سه شنبه استان تهران در دامنه فعالیت سامانه بارشی جدید قرار خواهد گرفت.
  بزرگنمايي:

بازار آریا - ایسنا : از روز سه شنبه استان تهران در دامنه فعالیت سامانه بارشی جدید قرار خواهد گرفت.
اداره کل هواشناسی استان تهران از آسمانی ابری همراه با وزش باد برای این استان خبر داد.
بر پایه واکاوی الگوهای همدیدی و بررسی نقشه‌های پیش‌یابی طی چهار روز آینده، آسمان کمی ابری تا قسمتی ابری و وزش باد گاهی با افزایش ابر و افزایش وزش همراه می‌شود.
همچنین پیرو هشدار هواشناسی سطح زرد ۷ بهمن ماه تا روز شنبه، در بعضی ساعت‌ها افزایش ابر و وزش باد نسبتا شدید تا شدید و در ارتفاعات گاهی کولاک برف مورد انتظار است.
شایان ذکر است تا بامداد دوشنبه در سطح استان بویژه در نیمه جنوبی استان در بعضی ساعت‌ها وزش باد نسبتا شدید تا شدید و همچنین افزایش نسبی دما پیش‌بینی می‌شود.
از روز سه شنبه استان در دامنه فعالیت سامانه بارشی جدید قرار خواهد گرفت.
براساس گزارش اداره کل هواشناسی استان تهران، آسمان تهران فردا کمی ابری تا قسمتی ابری همراه با وزش باد، در بعضی ساعت‌ها وزش باد شدید با حداقل دمای ۵ و حداکثر دمای ۱۲ درجه سانتیگراد و طی پس‌فردا کمی ابری تا نیمه ابری و وزش باد در بعضی ساعت‌ها وزش باد شدید با حداقل و حداکثر دمای ۶ و ۱۳ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.
بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.


نظرات شما