چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴
گزارش ویژه

افشای طرح عملیات نظامی آمریکا علیه رئیس جمهور این کشور/ واکنش ترامپ چه بود؟

افشای طرح عملیات نظامی آمریکا علیه رئیس جمهور این کشور/ واکنش ترامپ چه بود؟
بازار آریا - ایسنا : روزنامه نیویورک‌تایمز به نقل از مقامات آمریکایی گزارش داد که دولت آمریکا در حال بررسی انجام عملیات نظامی مستقیم ...
  بزرگنمايي:

بازار آریا - ایسنا : روزنامه نیویورک‌تایمز به نقل از مقامات آمریکایی گزارش داد که دولت آمریکا در حال بررسی انجام عملیات نظامی مستقیم علیه رئیس جمهور ونزوئلا است.
نیویورک‌تایمز به نقل از مقامات آمریکایی گزارش داد که دولت ترامپ ممکن است «نیکولاس مادورو»، رئیس جمهور ونزوئلا را به‌عنوان عضوی از یک سازمان تروریستی بشناسد تا او را هدفی مشروع قرار دهد.
نیویورک‌تایمز اشاره کرد که «مارکو روبیو»، وزیر خارجه آمریکا از گزینه‌های تهاجمی‌تر علیه ونزوئلا حمایت می‌کند.
این روزنامه به نقل از مقامات آمریکایی نوشت که روبیو در گفتگوهای خصوصی خواستار مجبور کردن رئیس‌جمهور ونزوئلا به کناره‌گیری شد.
نیویورک‌تایمز به نقل از این مقامات گزارش داد که ترامپ نسبت به هر عملیات علیه مادورو به خاطر نگرانی از احتمال شکست آن ابراز تردید کرد.
منابع مذکور اشاره کردند که گزینه‌ها درباره ونزوئلا شامل حملات هوایی به تأسیسات نظامی برای تضعیف حمایت نظامی از مادورو و ارسال نیروهای ویژه برای تلاش در اسیر کردن یا کشتن مادورو است.
نیویورک‌تایمز به نقل از این منابع نوشت که از جمله گزینه‌ها ارسال نیروی مقابله با تروریسم برای کنترل فرودگاه‌ها و میدان‌های نفتی است.
بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.


نظرات شما