يکشنبه ۲۲ تير ۱۴۰۴
مقالات اقتصادی

نرخ تورم خوراکی‌ها اعلام شد/ کدام اقلام خوراکی بیشترین افزایش قیمت را داشتند؟

نرخ تورم خوراکی‌ها اعلام شد/ کدام اقلام خوراکی بیشترین افزایش قیمت را داشتند؟
بازار آریا - خبرگزاری دانشجو : بررسی داده‌های مرکز آمار نشان می‌دهد، زمستان سال گذشته سیب‌زمینی(۹۲.۳ درصد )، لوبیا چیتی (۴۷.۷ درصد) و ...
  بزرگنمايي:

بازار آریا - خبرگزاری دانشجو : بررسی داده‌های مرکز آمار نشان می‌دهد، زمستان سال گذشته سیب‌زمینی(92.3 درصد )، لوبیا چیتی (47.7 درصد) و کره پاستوریزه (30.4 درصد) بیشترین افزایش قیمت را داشته اند.
مرکز آمار اخیرا درصد تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب در مناطق شهری کل کشور نسبت به دوره قبل را اعلام کرده است که براساس داده‌های منتشر شده برخی از کالاهای خوراکی در زمستان سال قبل (1403) افزایش قیمت داشته است.
به طور مثال برنج ایرانی و خارجی درجه یک به ترتیب 19.5 و 10.4، گوشت گوسفند 1.6، گوشت گاو و گوساله 0.5، مرغ ماشینی -3.8، شیر، ماست و پنیر ایرانی پاستوریزه به ترتیب 10.3، 9.6، 11.3، تخم مرغ ماشینی 2.7، کره پاستوریزه (کره حیوانی) 30.4، روغن مایع 8.3، موز 20.1، سیب درختی زرد 15.1، پرتقال محصول داخل-8، خیار 20.2، گوجه فرنگی 16.3، سیب زمینی 92.3، پیاز 27.4، لوبیا چیتی 47.7، عدس 21.3، قند 4.6، شکر 2.4، رب گوجه فرنگی 11.6 و چای خارجی بسته ای 16.6 درصد افزایش قیمت داشته است.
خبر مرتبط

بازار آریا


رکوردزنی معدن در اردیبهشت؛ تورم نقطه‌به‌نقطه چند درصد شد؟ براساس اعلام مرکز آمار ایران، در اردیبهشت امسال درصد تغییرات شاخص قیمت تولیدکننده بخش صنعت و معدن در 12 ماه منتهی به این ماه نسبت به مدت مشابه در سال قبل به ترتیب 32.9 و 32.8 درصد اعلام شده است.

بازار آریا

بازار آریا

طبق داده‌های منتشر شده در میان اقلام خوراکی گفته شده سیب زمینی، لوبیا چیتی، کره پاستوریزه، پیاز، عدس، خیار و موز بیشترین درصد افزایش و در مقابل مرغ ماشینی، پرتقال محصول داخل، گوشت گاو و گوساله، تخم مرغ ماشینی و شکر کمترین درصد افزایش قیمت را در زمستان سال گذشته داشته‌اند.
بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.


نظرات شما