بازار آریا - دو شرکت سرمایه گذاری از برنامه افزایش سرمایه 83 و 100 درصدی از مطالبات سهامداران و آورده نقدی و سود انباشته خبر دادند.
به گزارش پایگاه خبری بورس پرس ، دو شرکت سرمایه گذاری مسکن شمال غرب و سرمایه گذاری ایساتیس پویا از برنامه افزایش سرمایه 83 و 100 درصدی از دو محل مطالبات سهامداران و آورده نقدی و سود انباشته خبر دادند. بر اساس این گزارش، "ثغرب" در نظر دارد سرمایه فعلی را از 240 به 440 میلیارد تومان برساند. افزایش سرمایه این شرکت فرابورسی از دو محل مطالبات سهامداران و آورده نقدی و سود انباشته به منظور اصلاح ساختار مالی اعمال خواهد شد.

"ویسا" نیز درصدد است سرمایه فعلی را از 205.2 به 410.4 میلیارد تومان برساند. افزایش سرمایه این شرکت حاضر در تابلو زرد بازار پایه فرابورس از محل سود انباشته به منظور استفاده از فرصت های سرمایه گذاری، تحقق برنامه های توسعه ای و تقویت ساختار مالی و عملکردی صرف خواهد شد. بورس پرس در بله : ble.ir/boursepress انتهای پیام