پنجشنبه ۲۶ شهريور ۱۴۰۵
گفتگو

وزیر اقتصاد خواهان توقف زیان شرکت‌های دولتی شد/ چند دستور به سازمان حسابرسی!

وزیر اقتصاد خواهان توقف زیان شرکت‌های دولتی شد/ چند دستور به سازمان حسابرسی!
بازار آریا - وزیر اقتصاد بدون ارایه آمار و جزییات و راهکارهایی، خواهان توقف زیاندهی شرکت‌های دولتی و استفاده از هوش مصنوعی در حسابرسی شد!
  بزرگنمايي:

بازار آریا - وزیر اقتصاد بدون ارایه آمار و جزییات و راهکارهایی، خواهان توقف زیاندهی شرکت‌های دولتی و استفاده از هوش مصنوعی در حسابرسی شد!

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس ، علی مدنی‌زاده در مجمع سالانه سازمان حسابرسی با اشاره به گزارش عملکرد شرکت‌های دولتی زیانده بر ضرورت اتخاذ تدابیر جدی برای اصلاح این روند تأکید و اعلام کرد: زیانده بودن شرکت‌های دولتی با وجود تنگناها و محدودیت‌های موجود باید با جدیت مورد بررسی قرار گرفته و برای اصلاح اقدام شود. تحلیل عملکرد و حسابرسی این شرکت‌ها باید جمع‌بندی و تقویت و همراه با پیشنهادهای اصلاحی طی گزارشی به رئیس‌جمهور ارائه تا با استفاده از ظرفیت‌های قانونی با جدیت بیشتر پیگیری شود.

بازار آریا

در دنیای امروز از هوش مصنوعی در حوزه حسابرسی استفاده گسترده‌ای می‌شود و باید در فرآیند جذب و آموزش نیروی انسانی سازمان مورد توجه قرار گیرد. با توجه به ایجاد بخش مستقلی در وزارت اقتصاد در حوزه اقتصاد دیجیتال و هوش مصنوعی، پیشنهاد می شود سازمان حسابرسی نیز بررسی ایجاد ساختار مشابه را در دستور کار قرار دهد. موضوع اجرای کامل استانداردهای بین‌المللی گزارشگری مالی (IFRS) باید در برنامه‌های سال ۱۴۰۵ سازمان حسابرسی قرار گیرد. گزارش پیشرفت اقدامات هم باید به صورت فصلی ارائه شود و به مجمع عمومی سال آینده موکول نشود. انتشار صورت‌های مالی باید با سرعت و نظم بیشتری انجام شود و همزمان با ارائه صورت‌های مالی در مجامع عمومی صورت گیرد. بورس پرس در بله : ble.ir/boursepress انتهای پیام


نظرات شما