بازار آریا - داروسازی کاسپین تأمین، آماده مرحله دوم افزایش سرمایه 10 درصدی از مطالبات و آورده شد تا 80 میلیارد تومان به سرمایه اسمی بیفزاید.
به گزارش پایگاه خبری بورس پرس ، شرکت داروسازی کاسپین تأمین از تصمیم هیات مدیره به انجام مرحله دوم افزایش سرمایه به میزان 10 درصد خبر داد. بر اساس این گزارش، "کاسپین" پیرو تصمیمات مجمع فوق العاده 24 تیر 1404 مبنی بر تصویب افزایش سرمایه 140 به 874 میلیارد تومان از سه محل سود انباشته، تجدید ارزیابی و مطالبات و آورده نقدی در نظر دارد نسبت به انجام مرحله دوم افزایش سرمایه از 794 به 874 میلیارد تومان اقدام کند.

افزایش سرمایه این شرکت فرابورسی در صورت موافقت سازمان بورس از محل مطالبات سهامداران و آورده نقدی اعمال می شود تا صرف اجرای پروژه های توسعه ای شود. بورس پرس در بله : ble.ir/boursepress انتهای پیام