بازار آریا - وزیر نیرو از عبور ظرفیت اسمی تولید برق کشور از ۱۰۰ هزار و ۳۱۵ مگاوات خبر داد و گفت: این افزایش تولید بدون مصرف سوخت اتفاق افتاده است و این روند تا پایان دولت چهاردهم ادامه دارد.
به گزارش شانا به نقل از پایگاه اطلاعرسانی وزارت نیرو، عباس علیآبادی امروز (سهشنبه، ۲۶ خرداد) در آیین آغاز بهرهبرداری از بخش بخار نیروگاه سیکل ترکیبی رودشور بیان کرد: افزودهشدن ۳۴۵ مگاوات به ظرفیت اسمی نیروگاه بدون مصرف سوخت و فقط با استفاده از بخار ناشی از بویلرهای خنککننده در این نیروگاه انجام شده است. افزونبراین، مصرف آب نیز با استفاده از فناوریهای روز به حداقل رسیده و صرفهجویی قابل توجهی محقق شده است.
وی با اشاره به افزایش ظرفیت تولید برق کشور افزود: با اضافهشدن این ظرفیت به شبکه برق سراسری، ظرفیت اسمی تولید در کشور از ۱۰۰ هزار و ۳۱۵ مگاوات عبور کرده است و این روند تا پایان دولت چهاردهم ادامه دارد. همزمان با این توسعه، خطوط انتقال و توزیع نیز گسترش خواهد یافت. همچنین، این رقم در حال توسعه بوده و عدد بالاتر هدفگذاری شده است که امید است تا پایان دولت محقق شود.
وزیر نیرو با اشاره به مدیریت مصرف در تابستان تصریح کرد: ۱۰ ماه بدون محدودیت برنامهریزیشده سپری شده است. امید است با مدیریت مصرف در آستانه ورود به تابستان و مقابله با مصرفهای غیرمجاز، ماینرها و پرمصرفها و سوداگران از طریق اعمال خاموشی و برخوردهای مادی و مالی در چارچوب قانون، این تابستان را نیز همچون سالهای قبل با همکاری و مشارکت مردم سپری کنیم.
علیآبادی گفت: حدود ۴۲۰۰ مگاوات از ظرفیت صنایع تحتتأثیر آسیبهای جنگ تحمیلی سوم قرار گرفت. این ظرفیتها در دست ترمیم است و مقداری از آن به مدار برگشته است. همچنین، بخشهایی از شبکه توزیع، دکلهای برق، پستها، ترانسفورماتورها و نیروگاههای فولاد مبارکه، فجر و بندرعباس نیز آسیبهایی را متحمل شدند. با وجود این خسارتها، تاکنون شرایط بهخوبی مدیریت شده و بدون اعمال محدودیت گسترده از این شرایط عبور کردهایم.