بازار آریا - فغال رسانه ای، شروط آمریکا برای توافق با ایران را اعلام کرد که عمدتا" مربوط به پرونده هستهای بود و از سوی مقامات رد شده است.
به گزارش پایگاه خبری بورس پرس ، علی قلهکی در شبکه اجتماعی ایکس، اعلام کرد: آمریکایی ها پیشنهاد دادند ایران غنی سازی را برای ۳ تا ۵ سال کاملا متوقف کند و پس از آن تنها غنی سازیِ ۱.۵ درصدی را داشته باشد. 400 کیلو اورانیوم ۶۰ درصدی غنی شده را هم می خواستند که با هر دوی این پیشنهادات از طرف ایران مخالفت شد. آمریکا در چارچوب مذاکرات هستهای تأکید دارد از حمله مستقیم آمریکا به ایران جلوگیری می شود. در حالی که همچنان احتمال اقدام نظامی اسرائیل مطرح است و آمادگی ورود به درگیری را دارد.

سایر محورهای مذاکرات از جمله پروندههای موشکی و مسائل منطقهای، وعدههایی در قالب مشوق ها مطرح شده که برای هیچ یک از آنها تضمینی وجود ندارد. درخواست ها زیاد شده و در مقابل مشخص نیست که چه چیزی میدهند.

انتهای پیام