پنجشنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴
اقتصاد ایران

وزیر امور خارجه:

تا الان نتیجه‌ مثبتی از مذاکره با آمریکا نگرفته‌ایم

تا الان نتیجه‌ مثبتی از مذاکره با آمریکا نگرفته‌ایم
بازار آریا - وزیر امور خارجه گفت: چگونگی و هدف مذاکره مهم است، ما مذاکره با آمریکا را در جاهای مختلف امتحان کردیم اما تا الان هیچ ...
  بزرگنمايي:

بازار آریا - وزیر امور خارجه گفت: چگونگی و هدف مذاکره مهم است، ما مذاکره با آمریکا را در جاهای مختلف امتحان کردیم اما تا الان هیچ نتیجه مثبتی از آن نگرفته‌ایم.
به گزارش گروه آنلاین روزنامه دنیای اقتصاد ؛ وزیر امور خارجه: چگونگی و هدف مذاکره مهم است، ما مذاکره با آمریکا را در جاهای مختلف امتحان کردیم اما تا الان هیچ نتیجه مثبتی از آن نگرفته‌ایم 
ما برجام را با حسن نیت مذاکره کردیم و توافق کردیم و این توافق با همه اختلاف نظرات مورد تصویب مجلس و شورای عالی امنیت ملی قرار گرفت اما آمریکا نهایتا از برجام خارج شد.
روایت جدید عراقچی از بتن‌ریزی در قلب راکتور اراک: وضعیت انرژی هسته ای می توانست به قبل از برجام بازگردد ولی الان دیگر نه.
وزیر امور خارجه در واکنش به سوال یک دانشجو: وضعیت انرژی هسته ای می توانست به قبل از برجام بازگردد ولی الان دیگر نه! اما بعد از برجام اگر اراده اش را داشتیم می‌توانستیم به آن بازگردیم و تمام زیرساختهای آن حفظ شده بود.
اینکه بحث بتن را به کار می‌برند اصلا آن مطرح نبود! قلب راکتور که ما مشابهش را داشتیم در سوراخ های میله های سوخت بتن ریخته شده بود که همه یدکی هایش را داشتیم و اگر اراده می کردیم می توانستیم دوباره احیایش کنیم.
در جنگ 12 روزه دیپلماسی ما موفق شدیم بیش از 120 کشور را خود همراه کنیم.
در قضیه اسنپ بک شما شاهد بودید در شورای امنیت سازمان ملل اختلاف جدی رخ داد.
خود آمریکایی ها گفتند که ایران دنیا را به دو قسمت تقسیم کرد، اکثریتی که از موضع ایران حمایت کردند و اقلیتی که از آمریکا و غرب حمایت کردند.
وقتی شما می‌توانید در فضای بین المللی اجماع و مشروعیت به نفع خود ایجاد کنید یعنی در مسیر بازدارندگی حرکت می‌کنید!


نظرات شما