بازار آریا - مهر : وزیر امور خارجه روسیه ضمن ابراز نارضایتی از حمله رژیم صهیونیستی به قطر گفت که این حمله و تنش آفرینی نباید تکرار شود.
«سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه روسیه در نشست مشترک خبری با «جاسم البدیوی» دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس در شهر سوچی گفت: حجم تبادلات تجاری با کشورهای شورای همکاری به 20 میلیارد دلار رسیده است و ما تلاش خواهیم کرد از ثبات قیمت در بازار نفت و گاز حمایت کنیم.
به نقل از الجزیره، لاوروف در این نشست خبری افزود: از تنش آفرینی جدید اسرائیل و حمله به قطر ناراضی هستیم و تأکید کردیم چنین حملهای نباید تکرار شود. قطر را یکی از واسطه های استثنایی بین اسرائیل و حماس می دانیم و حمله اسرائیل به قطر هیچ منطقی ندارد.
وی با اشاره به تحولات منطقه تصریح کرد: بر راهحلهای دیپلماتیک برای اوضاع سوریه، سودان و یمن تاکید می کنیم.وزیر خارجه روسیه به جنگ اوکراین هم پرداخت و گفت: آمریکا در تلاش است دلایل ریشهای بحران اوکراین را بررسی و حل کند، در حالی که اروپا می خواهد اوکراین را به ناتو بکشاند.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.