دوشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۵
وزارت نفت

مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب:

پیش‌بینی نیازهای آینده تداوم تولید پایدار نفت را تضمین می‌کند

پیش‌بینی نیازهای آینده تداوم تولید پایدار نفت را تضمین می‌کند
بازار آریا - مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب با تأکید بر ضرورت پیش‌بینی نیازهای تولید در سال‌های آینده، بازنگری در ظرفیت تأسیسات فرآورشی و تدوین راهکارهای کارشناسی را از الزام‌های تداوم تولید پایدار نفت دانست.
  بزرگنمايي:

بازار آریا - مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب با تأکید بر ضرورت پیش‌بینی نیازهای تولید در سال‌های آینده، بازنگری در ظرفیت تأسیسات فرآورشی و تدوین راهکارهای کارشناسی را از الزام‌های تداوم تولید پایدار نفت دانست.

به گزارش شانا، رامین حاتمی در نشست بررسی پیش‌بینی بهره‌دهی چاه‌های شرکت بهره‌برداری نفت و گاز کارون، با تأکید بر ضرورت برنامه‌ریزی برای آینده تصریح کرد: تداوم تولید مطمئن و پایدار، مستلزم شناسایی به‌موقع نیازها و پیش‌بینی الزام‌های فنی و اجرایی است؛ زیرا اجرای طرح‌های توسعه‌ای و ایجاد زیرساخت‌های موردنیاز، فرایندی زمان‌بر است و هرگونه تأخیر در تصمیم‌گیری می‌تواند دستیابی به اهداف تولید را با چالش روبه‌رو کند.
وی با اشاره به ضرورت بهره‌گیری از دانش و تجربه نیروهای متخصص افزود: برنامه‌ریزی برای آینده باید با نگاهی فراتر از رویکردهای گذشته و بر پایه شناخت دقیق مسائل و شرایط پیش‌رو انجام شود. در این مسیر، بررسی گزینه‌های مختلف و ارائه راهکارهای کارشناسی متناسب با واقعیت‌های فنی و عملیاتی، مبنای تصمیم‌گیری مؤثر خواهد بود.
حاتمی بازنگری در ظرفیت تأسیسات فرآورشی موجود را از الزام‌های برنامه‌ریزی برای آینده برشمرد و بیان کرد: ظرفیت این تأسیسات باید متناسب با سناریوهای تولید در سال‌های پیش‌رو بررسی شود تا محدودیت‌های احتمالی به‌موقع شناسایی و اقدام‌های لازم برای رفع آن‌ها پیش‌بینی شود.
وی با تأکید بر ضرورت تعیین‌تکلیف نیازهای ساختاری و اجرایی در حوزه مخازن و میدان‌ها گفت: باید مشخص شود ساختارهای موجود تا چه مقدار پاسخ‌گوی نیازهای آینده هستند و برای پیشبرد مؤثر برنامه‌ها به چه سازوکارهایی نیاز داریم. پیشنهادهای کارشناسی در این زمینه باید بر اساس نیازهای واقعی و با در نظر گرفتن الزام‌های اجرایی در شرکت‌های بهره‌بردار و ستاد ارائه شوند.
مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب با اشاره به ضرورت ارزیابی یکپارچه ظرفیت‌های تولید گفت: برنامه‌ریزی برای آینده فقط به مقدار ذخایر نفتی محدود نمی‌شود، بلکه باید به شرایط مخازن و میدان‌ها، پراکندگی جغرافیایی، شبکه جمع‌آوری و انتقال و ظرفیت تأسیسات فرآورشی نیز به‌صورت هم‌زمان توجه شود. بر این اساس، برنامه‌های تولید، حفاری و توسعه زیرساخت‌ها باید در چهارچوبی هماهنگ و متناسب با نیازهای آینده تدوین شوند.


نظرات شما