شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵
بورس و بانک

فاصله ۵۰ تا ۷۱۴ برابری بهای پول در ایران با کشورهای همسایه و میانگین جهانی

فاصله ۵۰ تا ۷۱۴ برابری بهای پول در ایران با کشورهای همسایه و میانگین جهانی
بازار آریا - یک اقتصاددان با اعلام فاصله ۵۰ تا ۷۱۴ برابری بهای پول در ایران و با همسایگان و میانگین جهانی، گفت: جمعیت فقیر طی سه سال دو برابر شده است.
  بزرگنمايي:

بازار آریا - یک اقتصاددان با اعلام فاصله 50 تا 714 برابری بهای پول در ایران و با همسایگان و میانگین جهانی، گفت: جمعیت فقیر طی سه سال دو برابر شده است.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس ، فرشاد مومنی با اشاره به بررسی‌ها در خصوص تامین مالی در ایران و کشورهای مختلف، گفت: بررسی تامین مالی حداقل یک تا پنج میلیون دلاری در کشورهای همسایه ایران نشان داد برای تحقق این هدف به سپرده گذاری ۵۰۰ هزار دلاری نیاز است اما این هدف در ایران با سپرده‌گذاری ۷ هزار دلاری قابل تامین است. یعنی بهای پول در ایران در مقایسه با کشورهای پیشرفته سرمایه‌داری بین ۱۴۳ تا ۷۱۴ برابر است. وی افزود: بهای پول بطور نسبی در مقایسه با همسایگان بیش از ۵۰ تا ۷۰ برابر است. محاسبات نشان می دهد از دوره اجرای برنامه تحلیل ساختاری در ایران که محور اصلی سیاست‌ های آن وارد کردن شوک‌های پی‌درپی به نرخ ارز است در ۲۵ سال گذشته بهای پول برای تامین مالی سرمایه در گردش مورد نیاز تولیدکنندگان یعنی همان بهره پرداختی بین پنج تا ۱۰ برابر میانگین جهانی بود و از سال ۹۷ نیز جمعیت فقیر طی سه سال دو برابر شده است.

بازار آریا

بورس پرس در بله : ble.ir/boursepress انتهای پیام


نظرات شما