شنبه ۱۰ مرداد ۱۴۰۵
مقالات اقتصادی

مذاکرات ایران و آمریکا ادامه‌دار شد؟

مذاکرات ایران و آمریکا ادامه‌دار شد؟
بازار آریا - نورنیوز : یک مقام آگاه درباره خبرهای ضد و نفیض در رابطه با مذاکرات ایران و آمریکا توضیح داد.
  بزرگنمايي:

بازار آریا - نورنیوز : یک مقام آگاه درباره خبرهای ضد و نفیض در رابطه با مذاکرات ایران و آمریکا توضیح داد.
یک مقام آگاه اعلام کرد: ادعاهای مطرح‌شده در برخی رسانه‌های منطقه‌ای درباره اعلام آمادگی ایران برای ادامه مذاکرات در ژنو، دوحه یا اسلام‌آباد را تکذیب کرد.
این مقام آگاه با تأکید بر اینکه «خبرهای مربوط به برنامه هیأت ایرانی برای سفر به پاکستان یا قطر جهت ادامه مذاکرات کذب محض است»، افزود: هیچ برنامه‌ای برای اعزام هیأت مذاکره‌کننده به این کشورها در دستور کار قرار ندارد و فضاسازی‌های رسانه‌ای اخیر فاقد مبنای واقعی است.
وی همچنین با اشاره به روند گفت‌وگوهای غیرمستقیم ایران و عمان اظهار داشت: مذاکراتی که پس از حدود یک هفته تلاش به نتایج نسبتا مناسبی رسیده بود، با اقدام تحریک‌آمیز اخیر وزارت خزانه‌داری آمریکا در معرض تخریب قرار گرفت. این مقام آگاه تأکید کرد که اقدامات تنش‌آفرین واشنگتن، در تعارض آشکار با ادعاهای این کشور درباره علاقه مندی به حل و فصل تنشها از مسیر دیپلماسی بوده و همواره تلاش‌های انجام‌شده برای پیشبرد مذاکرات را با چالش روبرو می کند.
بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.


نظرات شما