يکشنبه ۷ دي ۱۴۰۴
اقتصاد ایران

افشاگری مقام یمنی درباره عامل نفوذ اسرائیل در منطقه خاورمیانه

افشاگری مقام یمنی درباره عامل نفوذ اسرائیل در منطقه خاورمیانه
بازار آریا - مهر : یک مقام ارشد دولت صنعا گفت: شکاف‌ها و روزنه‌هایی که دشمن صهیونیستی از آن‌ها در منطقه نفوذ می‌کند، نتیجه سیاست‌های ...
  بزرگنمايي:

بازار آریا - مهر : یک مقام ارشد دولت صنعا گفت: شکاف‌ها و روزنه‌هایی که دشمن صهیونیستی از آن‌ها در منطقه نفوذ می‌کند، نتیجه سیاست‌های وابستگی برخی حکومت‌های عربی است.
شبکه المسیره گزارش داد، عبدالواحد ابورأس، معاون وزیر امور خارجه دولت صنعا در گفت‌وگو با خبرگزاری سبا یمن اعلام کرد: اعلام دشمن اسرائیلی مبنی بر به‌رسمیت شناختن سومالی لند به‌عنوان یک کشور مستقل، بخشی از طرح صهیونیستی موسوم به «خاورمیانه جدید» است.
وی افزود: شکاف‌ها و روزنه‌هایی که دشمن صهیونیستی از آن‌ها در منطقه نفوذ می‌کند، نتیجه سیاست‌های وابستگی برخی حکومت‌های عربی است.
معاون وزیر خارجه دولت مستقر در صنعا تصریح کرد: آمریکا شریک این توطئه است و اظهاراتی که این روزها مطرح می‌شود، چیزی جز این نیست که نقش خود را با رژیم صهیونیستی تقسیم کرده است.
ابورأس همچنین تأکید کرد: بسنده کردن حکومت‌های عربی به صدور بیانیه‌ها، شانه خالی کردن از مسئولیت و نوعی همدستی برای اجرا شدن طرح‌های صهیونیستی است.
وی در پایان هشدار داد: منطقه عربی در نتیجه این همدستی شرم‌آور از سوی بسیاری از حکومت‌های عربی که مسئولیت کامل آن را بر عهده دارند، در معرض مداخلات گسترده و پروژه‌های تجزیه قرار گرفته است.
بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.


نظرات شما