يکشنبه ۱۵ تير ۱۴۰۴
اقتصاد جهان

روسیه کنترل ۲ منطقه در اوکراین را به دست گرفت

روسیه کنترل ۲ منطقه در اوکراین را به دست گرفت
بازار آریا - ایسنا : وزارت دفاع روسیه اعلام کرد پیشروی‌های ارتش این کشور در اوکراین با تصرفات جدیدی در دونتسک و خارکیف ادامه یافته ...
  بزرگنمايي:

بازار آریا - ایسنا : وزارت دفاع روسیه اعلام کرد پیشروی‌های ارتش این کشور در اوکراین با تصرفات جدیدی در دونتسک و خارکیف ادامه یافته است.
وزارت دفاع روسیه امروز (یکشنبه) اعلام کرد نیروهای مسلح این کشور موفق شده‌اند کنترل روستای «پیدوبنه» در جمهوری خلق دونتسک و «سوبولیوکا» در منطقه خارکیف را به دست بگیرند.
در ادامه بیانیه وزارت دفاع روسیه تصریح شد: «نیروهای یگان زاپاد (غرب) با دست زدن به عملیاتی قاطع روستای سوبولیوکا در منطقه خارکیف را آزاد کردند... نیروهای یگان ووستوک (شرق) نیز در نتیجه اقدامات پرتحرک و تعیین‌کننده روستای پیدوبنه را آزاد کردند.»
طبق این بیانیه وزارت دفاع روسیه، واحدهای یگان «تسنتر» در ارتش روسیه نیز در 24 ساعت بالغ بر 390 سرباز اوکراینی را کشتند.
این وزارتخانه خاطرنشان کرد: «نیروهای مسلح اوکراین تلفاتی شامل بیش از 390 سرباز، یک خودروی زرهی آمریکایی هاموی، هفت وانت و چهار سلاح توپخانه داشتند.»
یگان زاپاد ارتش روسیه نیز بیش از 230 سرباز اوکراینی را به همراه 6 خودروی نظامی، سه سلاح توپخانه، پنج پایانه جنگ الکترونیکی، یک رادار آمریکایی AN/TPQ-50 و چهار انبار مهمات اوکراینی‌ها را از بین بردند.
در بیانیه وزارت دفاع روسیه آمده است: «یگان ووستوک ارتش روسیه در این مدت 190 سرباز اوکراینی، سه خودروی رزمی زرهی، پنج خودروی نظامی دیگر و یک انبار تسلیحات اوکراین را از بین برد. یگان یوگ ارتش روسیه هم 115 سرباز اوکراینی، یک خودرو، یک پایانه جنگ الکترونیکی، پنج سلاح توپخانه، یک انبار مهمات و 2 انبار تسلیحاتی دیگر ارتش اوکراین را از بین برد.»
طبق این بیانیه یگان دنپر در ارتش روسیه هم در 24 ساعت گذشته توانست 70 سرباز اوکراینی، یک سلاح توپخانه، هفت پایانه جنگ الکترونیکی، یک انبار مهمات، چهار انبار تجهیزات و یک انبار سوخت دشمن را نابود کند.
بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.


نظرات شما