بازار آریا

آخرين مطالب

نخستین کمیته علمی رویداد صنعت مالی ایران آغاز به کار کرد بورس و سهام

نخستین کمیته علمی رویداد صنعت مالی ایران آغاز به کار کرد
  بزرگنمايي:

بازار آریا - نخستین کمیته علمی رویداد صنعت مالی ایران با حضور صاحبنظران و مدیران ارشد صنعت مالی ایران آغاز به کار کرد.

‌به گزارش پایگاه خبری بازار سرمایه ایران(سنا) ، نخستین نشست کمیته علمی رویداد صنعت مالی ایران در سال آینده با حضور برخی از اعضای این کمیته، اساتید دانشگاهی، نمایندگان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، سازمان بورس و اوراق بهادار و سندیکای بیمه‌گران و مدیران عامل فعال در صنعت بانک، بیمه و بازار سرمایه کشور با هدف سیاستگذاری و ترسیم چشم‌انداز علمی و تخصصی این رویداد برگزار شد.
در ابتدای این نشست هاشم آقازاده، دبیر کمیته علمی رویداد صنعت مالی ایران و رئیس دانشکده تجارت و مالیه دانشگاه تهران با اشاره به برگزاری پانزده دوره موفق نمایشگاهی حوزه بورس، بانک و بیمه در سنوات گذشته، عنوان کرد: به منظور دستیابی به دستاوردهای موثر در صنعت مالی ایران سنگ بنای نخستین کمیته علمی رویداد شانزدهم که در نیمه دوم خرداد ماه سال آینده برگزار می‌شود در دولت سیزدهم گذاشته شد تا با حضور متخصصان و خبرگان و صاحبان فکر و اندیشه که بر حسب اتفاق در سازمان ها و نهادها و شرکت های دولتی و غیر دولتی مسئولیت اجرایی دارند به عنوان مغز افزار رویداد صنعت مالی ایران بتوان در قبل، حین و پس از برگزاری آن سنجه های دقیقی از خروجی و دستاورد کارگروه های مالی به کشور ارایه داد.
وی با بیان این که چرخ اقتصاد کشور بدون در نظر گرفتن صنعت مالی نخواهد چرخید، عنوان کرد: با توجه به گستره و جایگاه رویداد فاینکس ضرورت ایجاد و بکارگیری کمیته علمی برای نخستین بار در این رویداد نیاز سنجی شد و با هماهنگی دانشکده تجارت و مالیه دانشگاه تهران بنا شد این دانشکده به عنوان دبیرخانه دائمی کمیته علمی رویداد صنعت مالی ایران ایفای نقش موثر داشته باشد.
حسین عبده تبریزی، صاحب نظر اقتصاد و استاد دانشگاه نیز در این نشست از تلفیق محصولات مالی در میان بورس و بانک و بیمه سخن گفت و افزود: عمده مشارکت کنندگان در رویداد صنعت مالی ایران در زمره خبرگان و قشر باهوش جامعه قرار می گیرند که شاید ترسیم چشم انداز بازار سرمایه کشور در یک دهه آینده بتواند به نیاز جستجوگر آنها در این رویداد پاسخ جامعی بدهد.
وی ادامه داد: تاثیر پیشرفت تکنولوژی در بازارهای مالی یک اصل بلامنازع و غیر قابل اغماض است و در این بین نقش بلاکچین حتما با اهمیت خواهد بود. همچنین موضوعاتی همچون پایداری بازارها، مسائل زیست محیطی و اجتماعی و تاثیر توافق های تجاری و یا نقش بیگ دیتا و عوامل روانشناختی در اقتصاد رفتاری که می تواند برای رویداد شانزدهم قابل بحث و نظر باشد. این موارد در اشکال مختلف از جمله سخنرانی و یا هر نوع تولید محتوامناسبی ارایه شود اما در اصل ماجرا می بایست این رویداد به دورنمای بازار مالی و امکان حیات و ممات آنها بطور ویژه بپردازد.
دبیر کمیته علمی رویداد شانزدهم صنعت مالی ایران از ضرورت تعیین محورهای تخصصی برای نشست ها و جلسات گفتگو محور در این رویداد سخن گفت و افزود: امید است با مساعدت و هماهنگی صدا وسیما و دانشگاه تهران علاوه بر پوشش کامل ایام برگزاری این رویداد از طریق تلویزیون اینترنتی دانشگاه تهران، روزانه به مدت نیم ساعت در طول ایام برگزاری چکیده ای از اخبار و تحولات دوره شانزدهم فاینکس 1403 از طریق سیما پخش شود.
وی نامگذاری ایام چهار روزه برگزاری رویداد شانزدهم صنعت مالی ایران با نگاه به فین تک ها و ابزارهای تامین مالی برای بنگاه های دانش بنیان را خواستار شد که در نهایت با پیشنهاد اعضای کمیته علمی مقرر شد با توجه به شعار سال جدید، با نگاه به حوزه فناوری و نوآوری در صنعت مالی و نظام تامین مالی کشور، برای ایام برگزاری رویداد شانزدهم برنامه ریزی و نامگذاری شود.
در ادامه این نشست صالح سپاسدار طهران مدیرعامل شرکت بانیان امید برگزارکننده نمایشگاه، با اشاره به فرایند بلوغ رویدادهای نمایشگاهی صنعت مالی ایران در پانزده دوره گذشته، هدف از تشکیل کمیته علمی را هدایت جریان علمی نمایشگاه در راستای آگاهی بخشی و امیدآفرینی برای صاحبان کسب و کار بویژه در صنایع دانش بنیان و فناورآنه فعال در حوزه بانک و بیمه و بورس عنوان کرد و افزود: با آغاز به کار کمیته علمی این رویداد می توان به ارتقای سواد مالی و دستاوردهای آگاهی بخش آن برای عموم مردم جامعه امیدوار بود.
همچنین عبدالمجید مرشدی، مدیر کل تامین مالی و سرمایه گذاری معاونت علمی، فناوری ریاست جمهوری از حضور موثر این معاونت در رویداد شانزدهم صنعت مالی ایران سخن گفت و افزود: نفوذ و گستره رشد فین تک ها امروزه بر کسی پوشیده نیست و با توجه به جمع بندی موضوعات مهمی همچون ارزشگذاری دارایی های نامشهود از نگاه حاکمیتی و نقش فناوری و نوآوری در صنعت مالی ایران به نظر می رسد این رویداد حرف های بسیاری برای گفتن داشته باشد.
سید محمد حسین سجادی نیری، رئیس انجمن سرمایه گذاری خطر پذیر ایران و مدیرعامل تکنو تجارت نیز در ادامه این نشست با تاکید بر لزوم تفاوت های بارز میان رویداد شانزدهم با رویدادهای سنوات قبل، یادآور شد: با وجود تداوم روند رشد صنعت مالی ایران اما همچنان سهم بازار سرمایه از تولید ناخالص داخلی چندان قابل اتکا نیست. تاکنون 13 صندوق سرمایه گذاری جسورانه (VC) که می توانند آورده نقدی مناسبی را جذب کنند توانسته اند مجوز فعالیت در کشور دریافت کنند.
وی ادامه داد: با نگاه به متغییرهای کلان اقتصادی به نظر می رسد سال آینده برای صندوق های جسورانه و صندوق های سرمایه گذاری خصوصی(PE) فضای شادابی به لحاظ جان گرفتن مجدد آنها در حوزه فناوری و شرکت های دانش بنیان باشد که می بایست در رویداد شازندهم صنعت مالی ایران با نگاه ویژه ای به آن نگریست.
در این نشست سعید اسلامی بیدگلی، دبیرکل اسبق کانون نهادهای سرمایه گذاری وکارشناس ارشد بازار سرمایه نیز بر عدم غفلت از مسئله ها و چالش های بنیادین بازار سرمایه و پول کشور تاکید کرد و افزود: موضوع بهینه نبودن نرخ بهره در نظام مالی کشور برای صاحبان کسب و کار بزرگ هم اکنون حیاتی و مهم است و می بایست نسبت به طرح و چاره جویی این چالش ها در رویداد شانزدهم صنعت مالی ایران فکری جدی کرد.
رویداد فاینکس 1403 بستر خوبی برای گسترش سواد مالی در کنار تبادل نظر و گفت‌وگو است و اجماع حداقلی برای طرح موضوعات مفهمومی بازار سرمایه در نشست های تخصصی می تواند راهگشا باشد.
محسن پورکیانی، دبیرکل سندیکای بیمه گران ایران نیز در این کمیته بر لزوم حل چالش ها و مشکلات صنعت بیمه ایران در رویدادهای صنعت مالی کشور تاکید کرد و گفت: صنعت بیمه در حوزه سیاستگذاری و حکمرانی با مشکل مواجه است و هنوز جایگاه بیمه در صنعت مالی ایران واضح نیست.
وی تحمیل عوارض های کمرشکن صنعت بیمه علی رغم حاشیه سود اندک آنرا یادآور شد و گفت: قرار بود صنعت بیمه به بازار پول و سرمایه کشور کمک کند در حالیکه این نقش هم اکنون کم رنگ تر شده است.
در ادامه نشست نخستین کمیته علمی رویداد شانزدهم صنعت مالی ایران، مهران رضوانی، عضو هیات علمی دانشگاه تهران و مدیرعامل بیمه تجارت نو و یونس مظلومی مدیرعامل شرکت بیمه توسعه تعاون و همچنین میثم حامدی، رئیس مرکز پژوهش و توسعه مطالعات اسلامی سازمان بورس و مهدی حاجی‌وند، مدیر روابط عمومی سازمان بورس و اوراق بهادار به ارائه پیشنهادهایی برای نامگذاری ایام برگزاری رویداد شانزدهم و طرح چالش های صنعت مالی پرداختند.
گفتنی است، در پایان این کمیته با تعیین چهار کارگروه مختلف آقایان پورکیانی به عنوان مدیر کارگروه بیمه، سجادی نیری مدیر کارگروه فین تک و تامین مالی و حامدی به عنوان مدیر کارگروه بازار سرمایه انتخاب شدند.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1133747/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

شناسایی فرار مالیاتی 300 میلیارد تومانی در حوزه ساخت و ساز

رشد 28.2 درصدی تسهیلات‌دهی بانک‌ها در سال 1402

بهادری‌جهرمی: در حوزه تسهیلات تکلیفی نگاه دولت روشن است

سرمایه‌گذاری‌های بزرگ صنعتی در منطقه ویژه اقتصادی جهان‌آباد

تداوم قرمزپوشی بورس با کاهش بیش از 12 هزار واحدی شاخص کل

توضیح وزیر ارتباطات درباره منشا اختلالات گسترده GPS در روزهای اخیر

امضای یک میلیارد دلار قرارداد قرارداد با 670 دانش‌بنیان از ابتدای فعالیت دولت سیزدهم

امضای قرارداد با 670 دانش‌بنیان به ارزش یک میلیارد دلار از ابتدای فعالیت دولت سیزدهم

پیام تسلیت رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت پدر شهیدان معظم «شیخ شعبانی»

طلافروشان، معترضان همیشگی شفافیت

سرمایه گذاری در حوزه‌ گندم‌ به یک فرهنگ اقتصادی در کردستان تبدیل شود

همکاری ایران و مجارستان در حوزه فرهنگ و هنر

سرکشی اقتصاد!

حجم صادرات و واردات افزایش داشته است

سخنگوی دولت : در دوره‌ای مشق اقتصادی ما دست چهره‌های سیاسی بود / نگاه دولت در مسائل اقتصادی، اقتصادی است و مشابه آن عزیزان سیاسی نیست

سخنگوی دولت: نگاه دولت در مسائل اقتصادی، سیاسی نیست / حجم صادرات و واردات افزایش داشته است

فروش 319 کیلو شمش طلا در مرکز مبادله

پیام تسلیت رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت مادر شهیدان والامقام «جوینی»

3 عنوان کتاب حوزه صنعت نفت رونمایی می‌شود

بازدید وزیر نفت از بیست‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی

بیت کوین به سمت صعود حرکت می‌کند؟

معاون رئیس جمهور: پلتفرم‌های ایرانی مجاز به انتشار دیتای کاربران بدون حکم قضایی نیستند

ویژگی بارز وزارت نفت در دولت سیزدهم دیپلماسی موفق انرژی است

ورود برج‌های واحد CCR به شرکت پالایش نفت تهران

وضعیت فعلی ذخایر ماهیان خاویاری دریای خزر مطلوب نیست

هشدار ریزش مشارکت نیروی کار ایران تا 1407

حمایت از کارآفرینان و بخش خصوصی استان برای تحقق جهش تولید

بهادری جهرمی: دولت در حوزه تسهیلات تکلیفی با کسی شوخی ندارد

ماجرای رسوب هزار دستگاه ماشین‌آلات راه‌سازی در بندرعباس

ریزش 12 هزار واحدی شاخص بورس

ناگفته هایی از مالیات عایدی طلا

عیادت جمعی از تشکل‌های شاهد و ایثارگر  با بانوان جامعه ایثارگری در بیمارستان ساسان

تغییر متفاوت قیمت‌ها در بازار طلا و سکه؛ دلار ثابت ماند

خبر جدید یک نماینده مجلس در خصوص اصلاح سیاست‌های ارزی/ دولت و مجلس به توافق رسیدند؟

نگاه دولت به مسائل اقتصادی صرفا تخصصی است نه سیاسی

بهادری جهرمی: نتیجه مدیریت اقتصادیِ سیاسیون رشد 42 درصدی نقدینگی بود

نگاه دولت به مسائل اقتصادی تخصصی است نه سیاسی

جریمه به کارگیری اتباع غیر مجاز چند؟

این افراد می‌توانند دو بار وام ازدواج بگیرند

زارع پور: ظرفیت پهنای باند کشور حدود دو برابر شده است

مادر گرامی شهیدان «جوینی» به فرزندان شهیدش پیوست

قیمت طلا، سکه و ارز 19 اردیبهشت ماه 1403؛ قیمت سکه جهشی شد

توضیحات وزیر کار درباره اصلاح حقوق کارگران

وزیر نفت: تولید نفت را به بیش از 5.5 میلیون بشکه می‌رسانیم

بیست‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی آغاز به‌کار کرد

شورای رقابت و سکوت درباره رویه ضد رقابتی برندهای خارجی

افزایش 60 درصدی تولید نفت خام در دولت سیزدهم/ اولویت وزارت نفت دولت سیزدهم، تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام است

افزایش 60درصدی تولید نفت خام در دولت سیزدهم/اولویت وزارت نفت دولت سیزدهم، تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام است

ضروری شدن اخذ‌ شناسه یکتا منجر به شفافیت اقتصادی می‌شود

معین وزارت اقتصاد طالبان: در دوران جمهوریت «فساد» به فرهنگ تبدیل شده بود/ به عنوان فردی «شیعه» با صلاحیت کامل در ساختار امارت اسلامی مشغول هستم

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی