بازار آریا

آخرين مطالب

سود 1500 تومانی دلالان از هر قطعه جوجه یکروزه مرغ تولید و تجارت

سود 1500 تومانی دلالان از هر قطعه جوجه یکروزه مرغ
  بزرگنمايي:

بازار آریا - فارس /مدیر اتحادیه تعاونی‌های مرغداری در حضور وزیر جهاد کشاورزی در اتاق تعاون گفت: در حالی که کارخانه‌های تولید جوجه یکروزه آن را به 5 هزار و 500 تومان می‌فروشند، اما دلالان جوجه یکروزه را به قیمت 7 هزار تومان به مرغداران تحویل می‌دهند.
 امروز نشست مشترکی بین وزیر جهاد کشاورزی و اعضای اتاق تعاون ایران در محل این اتاق برگزار شد. در این نشست مسئولان تشکل‌ها نقطه نظرات خود را عنوان کردند که مهم‌ترین آن مشارکت دادن تشکل‌ها در فرایند تصمیم‌گیری برای کشاورزی بود.
فاطمی نماینده اتحادیه مرغداران در این جلسه گفت: ما 40 نامه به وزیر سابق جهاد کشاورزی و معاون اول رئیس جمهور فرستادیم. این نامه‌ها توسط وزیر و معاون اول امضاء شد، اما در کشوی مدیران باقی ماند و به هیچ وجه عملی نشد.
به گفته فاطمی حدود 30 درصد تولید مرغ و تخم مرغ کشور توسط تعاونی‌ها انجام می‌شود، در حالی که نمایندگان تشکل‌های مرغداری را به جلسات در مورد صنعت مرغ راه نمی‌دهند. بزرگ‌ترین مشکل این بخش عدم قیمت‌گذاری و کنترل قیمت جوجه یکروزه است، به گونه‌ای که قیمت این محصول در کارخانه 5 هزار و 500 تومان اما قیمت آن توسط دلالان 7 هزار تومان می‌رسد که به دست مرغدار می‌رسد. چرا جوجه یکروزه از طریق سامانه‌ای شفاف توزیع نمی‌شود.
مدیر اتحادیه تعاونی‌های مرغداری اظهار داشت: یکی از مشکلات تشکل‌های مرغداری این است که 20 هزار مرغدار در کشور به عملکرد هیات مدیره اتحادیه کشوری معترض هستند، در 8 ماه گذشته این اتحادیه مدیرعامل ندارد و در حالی که این همه افراد متخصص در صنعت مرغداری حضور دارند اما متأسفانه کارمندان بازنشسته وزارت جهاد کشاورزی را در رأس این اتحادیه‌ها منصوب می‌کنند.
این مدیر اتحادیه مرغداری گفت: طرح تحول صنعت مرغداری کشور باید با کمک تعاونی‌ها انجام شود و ما انتظار داریم بحث آزادسازی صنعت مرغداری و تهیه سرمایه در گردش برای تولیدکنندگان حل شود. مرغداری که واحد 10 هزار قطعه‌ای دارد، سرمایه در گردش آن به خاطر افزایش قیمت‌ها 4 تا 5 برابر افزایش یافته و توان تامین آن را ندارد.
در این نشست اسلامی نماینده اتحادیه ماهیان خاویاری نیز گفت: ایران در 4 محصول پسته، زعفران، فرش و خاویار در دنیا مشهور است اما متأسفانه شیلات به حیاط خلوت عده‌ای تبدیل شده است. قیمت ماهی را دلالان تعیین می‌کنند و عمده ارزش افزوده صادرات به جای اینکه به تولیدکننده خاویار و یا ماهی برسد، نصیب دلالان می‌شود.
اسلامی اضافه کرد: سالانه 4 میلیون بچه ماهی خاویاری تکثیر و پرورش می‌یابد و یک ماهی مولد خاویار باید 14 سال بماند تا بتواند خاویار تولید کند. الان ظرفیت تولید 4 میلیون قطعه بچه ماهی در مازندران وجود دارد.
به گفته این نماینده تشکل‌ها، در مازندران تنها مزرعه تولید لاین ماهی خاویاری ایجاد شده است که تاکنون 5 هزار میلیارد ریال هزینه در ان انجام شده، حتی آب دریا برای پرورش بچه ماهی خاویاری به مزرعه انتقال یافته است. ما می‌توانیم سالانه 100 تن خاویار پرورشی تولید کنیم که حدود یک میلیارد دلار ارزآوری خواهد داشت و این طرح با پیشرفت فیزیکی 95 درصد در حال اجراست و در این مزرعه از بچه ماهی 100 گرم تا ماهی 10 کیلویی تولید می‌شود و خاویار پرورشی می‌توانیم تولید و صادر کنیم.
وی همچنین در حضور وزیر جهاد گفت که متأسفانه شیلات با امعاء‌ و احشا ماهی خاویاری مشکل دارد، در حالی که می‌توان از این قسمت ماهی خاویاری پروتئین‌های مفید برای درمان بیماران و برای بیماری‌های پوستی، همچنین امگا6 و امگا3 تولید کنیم. در حالی که شیلات اجازه آن را نمی‌دهد و می‌گوید امعاء و احشا ماهیان خاویاری به درد نمی‌خورد.
اسلامی این را هم گفت: در حالی که ماهی خاویاری باید 14 سال پرورش پیدا کند تا به خاویار برسد اما بانک‌ها می‌گویند دوره تنفس وام‌های آنها حداکثر 3 ماه است.
به گفته وی هر کیلو خاویار پرورشی را می‌توان به 5 هزار دلار صادر کرد و همچنین یک تریلی گوشت ماهی خاویاری ارز‌آوری به اندازه 25 تریلی پرتقال صادراتی درآمد داشته باشد.
در این مراسم جعفریان همچنین از اتحادیه برنج مازندران گفت: متأسفانه کمباین‌های قدیمی و کارخانه‌های شالیکوبی فرسوده بین 10 تا 20 درصد از برنج کشاورزان را ضایع می‌کند و ما طرحی دادیم که کارخانه‌های شالیکوبی تجمیع و به‌روز شوند.
به گفته وی 4 هزار کارخانه شالیکوبی در سه استان مازندران، گلستان و گیلان وجود دارد که باید اکثر کارخانه‌های فرسوده بازسازی و تجمیع شوند. در حال حاضر برخی کارخانه‌ها با مخلوط کردن انواع برنج می‌خواهند برای خود درآمد ایجاد کنند. کشاورز هم می‌گوید قیمت زمین شالی افزایش یافته، دیگر برای کشاورزی نمی‌صرفد و دوست دارد آن را به دلالان بفروشد.
همچنین مسعودی نماینده تشکل‌ کارخانه‌های خوراک دام در این جلسه گفت: 750 کارخانه تولید خوراک دام در کشور وجود دارد و در حال حاضر یکی از مشکلات دامداران تامین نهاده برای دام و طیور است. متأسفانه صنعت دام و طیور مونتاژ و وابسته به خارج بوده و نهاده‌های آن هم عمدتا وارداتی است.
وی افزود: یک طرح 3 هزار میلیارد تومانی برای افزایش بهره‌وری گوشت و مرغ ارائه کردیم که با فرآوری خوراک دام و طیور می‌توانیم بهره‌وری این صنعت را به اندازه 30 درصد افزایش دهیم، اما هنوز منابع انجام این طرح 3 هزار میلیارد تومانی فراهم نشده است.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/635955/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بزرگ‌ترین ریسک اقتصاد ایران در سال 1403

کمیسیون مشترک اقتصادی و تجاری ایران و تاجیکستان تشکیل شد

بوشهر ظرفیت خواهرخواندگی با یکی از شهرهای تاجیکستان را دارد

برنامه مدون اقتصادی همدان منطبق با تحقق شعار سال تکلیف شد

رئیس‌جمهور وارد شاهرود شد

قیمت گوشت مرغ و گوشت گوساله امروز پنجشنبه 30 فروردین

رئیس جمهور وارد شاهرود شد

کشف 15 میلیارد ریال مواد خوراکی و لوازم بهداشتی قاچاق در تبریز

ایرانی ها، رتبه 2 خرید خانه در ترکیه

رشد هزار میلیاردی خروج سرمایه از بورس

رفع مشکلات تولیدکنندگان، نیازمندهمکاری تمام دستگاه های اجرایی در سطح ملی است

‌رئیس جمهور ایران چه درخواستی از رئیس جمهور ازبکستان داشت؟

راه اندازی رصدخانه ی تحقق شعار سال در اتاق بازرگانی سنندج

عملیات «وعده صادق» شکل دهنده ساختار نظام بین‌الملل آینده است

درآمد عجیب از زباله گردی

رونق صادرات در جزیره جهانی قشم / تراز تجاری منطقه آزاد قشم به بیش از 313 میلیون دلار رسید

نکات نگهداری از گیربکس دستی خودرو

پایداری آب مصرفی 45 روستا با عملیات جهادی صنعت نفت

10 ادکلن خوشبو و اصل مردانه

«دستورالعمل اعتبار اسنادی داخلی‏-ریالی» بازنگری و به شبکه بانکی ابلاغ شد

استقرار مدیرسرمایه گذاری سازمان منطقه آزاد ماکو در مرکز خدمات سرمایه گذاری آذربایجان غربی

اجرایی نشدن ماده 65 احکام دائمی توسعه کشور اصلی ترین عامل مشکلات تولید کنندگان

ایرانی‌ها، رتبه 2 خرید خانه در ترکیه

پاسخ به سوالات پر تکرار درباره بنزین

دیدار رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با خانواده شهید نادر مهدوی

کشف انبار نوشابه‌های قاچاق در رشت

هدفگذاری تجارت 700 میلیون دلاری بین ایران و تاجیکستان

گلستان در قیمت گذاری گندم مظلوم واقع شده است

عملیات«وعده صادق» شکل دهنده ساختار نظام بین‌الملل آینده است

هیچ مانعی برای برنامه های فرهنگی در حوزه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت وجود ندارد

معاون رئیس جمهور: رشد اقتصادی در دولت سیزدهم به بیش از 6 درصد رسید

ایجاد 13 هزار فرصت شغلی مشاغل خانگی در خراسان‌شمالی

جدال بر سر تعطیلی شنبه‌ها/ از بخش خصوصی اصرار؛ از مجلس انکار!

زمزمه های ورود ایران چک های 500هزار تومانی به بازار

جهادگران اقتصادی را لَنگ تسهیلات نگذارید

موضوع ایثار و شهادت موضوع بسیار مهم دولت سیزدهم است/بکارگیری ظرفیت های مردمی از برنامه های جدی بنیاد است

آمارهای ابراهیم رئیسی درباره تولید، مسکن، رشد اقتصادی و ...

فسخ یکطرفه قراداد تامین آب منطقه ویژه اقتصادی ارگ جدید بم خلاف قوانین است/چوب لای چرخ صنعت نگذارید

کشف کالای قاچاق 8 میلیارد ریالی در زنجان

پیش‌شرط‌های مردمی‌سازی اقتصاد ایران

یارانه فروردین دهک چهارم تا نهم واریز شد

رشد اقتصادی در دولت سیزدهم به بیش از 6 درصد رسید

برگزاری دوره های آموزشی صنایع دستی نقش مؤثری در ایجاد اشتغال دارد

بخش‌نامه تحقق جهش تولید با مشارکت مردم ابلاغ شده است

بزرگ‌ترین ریسک اقتصاد ایران در سال 1403/ تورم‌های سهمگین در راه است؟

افزایش مستمری بازنشستگان کارگری به کجا رسید؟

رئیس جمهور: بخشی از تنش آبی در استان سمنان حل شده است

آخرین وضعیت نهضت ملی مسکن در روستاها مشخص شد

شهدا، فرهنگ ایثار و شهادت را در جامعه زنده نگه داشته اند

دستگاه‌ها نقش خود را در تحقق شعار سال تعریف کنند

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی