سه شنبه ۳۱ شهريور ۱۴۰۵
اقتصاد ایران

محکومیت ورود نتانیاهو به مسجدالاقصی

محکومیت ورود نتانیاهو به مسجدالاقصی
بازار آریا - نورنیوز : کمیته‌های مقاومت فلسطین ورود نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به حرم مسجدالاقصی را به شدت محکوم کرد.
  بزرگنمايي:

بازار آریا - نورنیوز : کمیته‌های مقاومت فلسطین ورود نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به حرم مسجدالاقصی را به شدت محکوم کرد.
کمیته‌های مقاومت فلسطین حضور بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی در صحن البراق در حرم مسجدالاقصی را محکوم کرد و آن را اقدامی علیه جایگاه دینی و تاریخی قدس دانست.
در این بیانیه آمده است: مسجدالاقصی نخستین قبله مسلمانان و دومین مسجدی است که برای زیارت آن بار سفر بسته می‌شود و محل معراج پیامبر اسلام(ص) است؛ بنابراین قدس با جایگاه دینی و تاریخی خود، موضوعی حاشیه‌ای یا مساله‌ای قابل چشم‌پوشی نیست.
کمیته‌های مقاومت فلسطین افزودند: تعرض به صحن البراق، تعرض به یکی از برجسته‌ترین نمادهای مقدسات اسلامی در قدس و تلاشی برای خارج کردن این مکان از بستر تمدنی و اعتقادی آن و تحمیل واقعیت‌های جدید با زور است. این اقدام در چارچوب تبدیل مقدسات به عرصه‌ای برای رقابت‌های سیاسی و انتخاباتی یا برخورد با آن به‌عنوان ابزاری برای مذاکره و امتیازگیری انجام می‌شود.
این کمیته‌ها ضمن محکوم کردن این تعرض، از امت عربی و اسلامی، دولت‌ها، ملت‌ها، نهادها و علما خواستند مسئولیت تاریخی و دینی خود را در صیانت و حفاظت از مقدسات بر عهده بگیرند و از بیانیه‌های محکومیت به مواضع عملی، سیاسی و حقوقی برای بازدارندگی از تلاش‌ها برای تعرض به هویت، حرمت و جایگاه مقدسات منتقل شوند.
مقاومت فلسطین در ادامه تأکید کرد که صیانت از مسجدالاقصی و حفاظت از مقدسات اسلامی مسئولیتی جمعی است که نمی‌توان از آن شانه خالی کرد و وظیفه دفاع از حرمت این اماکن و حفظ هویت اسلامی آنها، تقویت حضور فلسطینی‌ها در قدس، حمایت از پایداری آنها و حفاظت از مقدسات در برابر یهودی‌سازی، تغییر نشانه‌های آن و تحمیل واقعیت جدید را ضروری می‌کند.
این بیانیه پس از آن صادر شد که بامداد امروز حدود ۵۷۰ شهرک نشین صهیونیست به سرکردگی نتانیاهو به مسجد الاقصی یورش برده و آداب و رسوم تلمودی انجام دادند.
بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.


نظرات شما