چهارشنبه ۳۱ تير ۱۴۰۵
اقتصاد ایران

اولیانوف: ایران درباره مذاکره جدی است

اولیانوف: ایران درباره مذاکره جدی است
بازار آریا - مهر : نماینده دائم روسیه در سازمان‌های بین‌المللی در وین اعلام کرد: ایران درباره مذاکره جدی است.
  بزرگنمايي:

بازار آریا - مهر : نماینده دائم روسیه در سازمان‌های بین‌المللی در وین اعلام کرد: ایران درباره مذاکره جدی است.
«میخائیل اولیانوف» نماینده دائم روسیه در سازمان‌ های بین‌ المللی در وین امروز چهارشنبه با انتشار پیامی در رسانه اجتماعی ایکس نوشت: رویکرد ایران نسبت به مذاکره با آمریکا جدی است.
نماینده دائم روسیه در سازمان‌ های بین‌ المللی در وین ادامه داد: هیچ تردیدی وجود ندارد که ایران نسبت به مذاکرات جدی است، اما دیکته و ضرب الاجل را نمی‌پذیرد. دیپلماسی، هنر دستیابی به مصالحه‌های معقول است.
«میخائیل اولیانوف» سپس در ادامه اضافه کرد: مهم‌ ترین موضوع در شرایط کنونی این است که هر دو طرف تأیید کنند از مذاکرات صرف‌نظر نکرده‌اند و آماده ادامه گفتگو هستند.
موضع اولیانوف درباره مذاکره میان ایران وآمریکا در حالیست که ۲ تجاوز پیشین کاخ سفید به خاک ایران که بر خلاف تمامی قوانین بین المللی انجام شد، حین مذاکرات غیرمستقیم تهران- واشنگتن رخ داد و به جهانیان اثبات کرد که آمریکا هرگز به دنبال مذاکره نیست.
بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.


نظرات شما