دوشنبه ۲۷ بهمن ۱۴۰۴
اقتصاد ایران

تماس تلفنی روبیو با وزیر خارجه قطر درباره تحولات منطقه + جزئیات

تماس تلفنی روبیو با وزیر خارجه قطر درباره تحولات منطقه + جزئیات
بازار آریا - ایرنا : وزارت امور خارجه قطر اعلام کرد که با همتای آمریکایی خود درباره تحولات منطقه تلفنی گفت‌وگو کردند.
  بزرگنمايي:

بازار آریا - ایرنا : وزارت امور خارجه قطر اعلام کرد که با همتای آمریکایی خود درباره تحولات منطقه تلفنی گفت‌وگو کردند.
محمد بن عبدالرحمن آل ثانی نخست وزیر و وزیر امور خارجه قطر با مارکو روبیو همتای آمریکایی خود درباره تحولات منطقه تلفنی گفت‌وگو کردند.
به گزارش شبکه الجزیره، وزارت امور خارجه قطر با اعلام این خبر افزود که بن عبدالرحمن و روبیو درباره شماری از موضوعات منطقه‌ای و بین‌المللی رایزنی کردند.
این تماس تلفنی یک روز پیش از دور دوم مذاکره غیر مستقیم ایران و آمریکا در ژنو سوئیس و با میانجی گری سلطان نشین عمان صورت می‌گیرد.
خبر مرتبط

بازار آریا


ادعای روبیو درباره ایران/ برای دستیابی به توافقی موفقیت‌آمیز با ایران تلاش می‌کنیم/ ما بر مذاکرات متمرکزیم مارکو روبیو گفت: آمریکا برای دستیابی به توافقی موفقیت‌آمیز با ایران تلاش می‌کند.
پیشتر نیز علی لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران با شیخ تمیم بن حمد آل ثانی در دوحه دیدار کرده و دو طرف درباره مذاکرات دور نخست میان ایران و آمریکا در مسقط گفت وگو کرده بودند.
نخست‌وزیر و وزیر امور خارجه قطر در دیدار با دبیر شورای عالی امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران، بر حمایت دوحه از راهکارهای دیپلماتیک و کاهش تنش در منطقه تأکید کرد.
وزارت خارجه قطر با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: محمد بن عبدالرحمن بن جاسم آل‌ثانی، نخست‌وزیر و وزیر امور خارجه قطر در دوحه با علی لاریجانی ، دبیر شورای عالی امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران که در حال حاضر به این کشور سفر کرده است، دیدار و گفت‌وگو کرد.
طبق این بیانیه، در این دیدار، دو طرف تلاش‌های جاری برای کاهش تنش در منطقه را مورد بررسی قرار دادند و نتایج مذاکرات برگزارشده در مسقط میان ایالات متحده آمریکا و جمهوری اسلامی ایران را مرور کردند.
وزیر خارجه قطر در این گفت‌وگو بار دیگر حمایت کشورش از تمامی ابتکارها و تلاش‌هایی را که با هدف کاهش تنش و دستیابی به راه‌حل‌های مسالمت‌آمیز دنبال می‌شود، اعلام کرد و آن را در راستای تقویت امنیت و ثبات منطقه دانست.
وی همچنین بر ضرورت هم‌افزایی و همکاری جمعی برای جلوگیری از پیامدهای تنش‌آفرین بر ملت‌های منطقه تأکید کرد و ادامه هماهنگی با کشورهای برادر و دوست را برای عبور از اختلافات از طریق ابزارهای دیپلماتیک، ضروری خواند.
بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.


نظرات شما