سه شنبه ۲ دي ۱۴۰۴
اقتصاد ایران

کوچک‌زاده: باید به ساختمان‌ها اجبار کنیم که مخزن ذخیره آب باران نصب کنند!+ فیلم

کوچک‌زاده: باید به ساختمان‌ها اجبار کنیم که مخزن ذخیره آب باران نصب کنند!+ فیلم
بازار آریا -
  بزرگنمايي:

بازار آریا - ایرنا : نماینده مردم تهران در مجلس گفت: ماده اولیه آب، باران است که اگر به فریادش برسیم حیات بخش می‌شود و اگر نرسیدیم سیلاب می‌شود و کشور را نابود می‌کند.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: از آقای وزیر نیرو بپرسید که در چند روزی که باران آمد، چند میلیارد مترمکعب باران به سیل تبدیل شد؟
وی اظهار کرد: اگر به سیل‌های چند سال گذشته کشور نگاه کنیم، بهترین دلیل است که «آب» هست!
نماینده مجلس گفت: دکتر امید گفته بودند که آب مثل برق نیست که تولید کنیم؛ اتفاقا ماده اولیه آب، باران است که اگر به فریادش برسیم حیات بخش می‌شود و اگر نرسیدیم سیلاب می‌شود و کشور را نابود می‌کند.
وی عنوان کرد: سالانه ۴۰۰ میلیارد مترمکعب بارش داریم که ۲ سوم آن تبخیر می‌شود؛ ۱۳۰ میلیارد مترمکعب آب قابل استحصال باقی می‌ماند که بین ۹۰ تا ۱۰۰ میلیارد استحصال می‌شود؛ یعنی سالانه ۲۰ تا ۳۰ میلیارد مترمکعب آب اضافه داریم.
بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.


نظرات شما