بازار آریا

آخرين مطالب

گود فود، فور گود: سس‌‌‌هایی با طعم سلامتی اقتصاد ايران

گود فود، فور گود: سس‌‌‌هایی  با طعم سلامتی
  بزرگنمايي:

بازار آریا - مترجم: مریم مرادخانی این روزها بسیاری از مردم به دنبال برندهایی هستند که نه‌تنها محصولات باکیفیت عرضه کنند بلکه مراقب سلامت آنها نیز باشند. این دقیقا کاری ا‌‌‌ست که «ریچا گوپتا» انجام می‌دهد.
او بنیان‌گذار استارت‌آپ «گود فود، فور گود» است که قصد دارد از طریق آن، سیستم غذایی را متحول کند. او و تیمش در تلاشند تا با در دسترس قرار دادن غذاهای ارگانیک، سالم‌‌‌خوری را برای مردم آسان‌‌‌تر کنند. این ماموریت آنهاست.
ریچا معتقد است که هر موجود زنده‌‌‌ای، عضوی از صنعت غذاست، از حشرات کوچکی که در خاک زندگی می‌کنند و کارشان تامین مواد مغذی برای ماست تا مشتری‌‌‌های نهایی که آن غذا را مصرف می‌کنند. او می‌گوید: «ما آینده صنعت غذا را تعیین می‌‌‌کنیم و این برای من هیجان‌‌‌انگیز است.»
ریچا پیش از راه‌‌‌اندازی شرکتش در حوزه بازاریابی کار می‌‌‌کرد. همین تجربه به او آموخت که در سیستم غذایی چه ایراداتی وجود دارد. خودش می‌‌‌گوید همین تجربه، انگیزه او برای تاسیس شرکتش بوده. او که ‌زاده هندوستان است، پیش از مهاجرت به کانادا و اندکی پس از آن در صنعت مد کار می‌‌‌کرد. اما پس از مدت کوتاهی حس کرد ترجیح می‌دهد در حوزه‌‌‌ای کار کند که انسان‌‌‌ها به آن نیاز دارند تا به زندگی خود معنا ببخشد.
او طی دوره MBA، به بازاریابی علاقه‌‌‌مند شد و آنجا بود که مشتری‌‌‌ها و گرایش‌‌‌هایشان را درک کرد. بیش از خود بازاریابی، روان‌شناسی مشتری‌‌‌ها را دوست داشت. او می‌‌‌گوید: «زمانی که در واحد بازاریابی شرکت جنرال میلز مشغول به کار شدم، به تازگی مادر شده بودم. شرایط و مشکلاتم از هر جهت با سایر کارمندهای شرکت فرق داشت. بیست دقیقه وقت داشتم تا به فرزندم غذا بدهم. من در هند بزرگ شده بودم. غذای ما بسیار متفاوت بود. غذاها با مواد کاملا سالم و ارگانیک تهیه می‌‌‌شدند. این‌طور نبود که یک قوطی کنسرو را باز کنیم و فوری یک غذا سرهم کنیم. در بیست دقیقه‌‌‌ای که وقت داشتم، سعی می‌‌‌کردم میانبرهایی پیدا کنم. هر بار به چیزهایی برمی‌‌‌خوردم که اصلا آنها را به عنوان غذا قبول نداشتم. اما از سوی دیگر، در شرکتی کار می‌کردم که آن غذاها را تولید می‌‌‌کرد.
در واقع من مسوول بازاریابی غذاهایی بودم که آنها را غذا نمی‌‌‌دانستم. دچار یک جور تناقض ارزشی شدم. من برای اینکه زندگی‌‌‌ام معنا پیدا کند وارد صنعت غذا شده بودم؛ اما حالا در جایگاهی بودم که مرا از هدفم دور می‌‌‌کرد. استارت‌آپم، راه‌حل این مشکل بود.»
«گود فود، فور گود» به معنای «غذای خوب تا همیشه» است. برای ریچا، تاسیس شرکتش یک سیر تکاملی فردی بوده. انبوهی از برندها وجود داشتند که کارشان تولید غذا بود اما او می‌‌‌خواست کار متفاوتی انجام دهد. طی آن دوران، نگرش او به خیلی چیزها تغییر کرده بود و به واسطه این تکامل، قصد داشت غذایی تولید کند که مورد اعتماد مردم باشد؛ غذایی که هم به نفع مشتری و هم کره زمین و هم جامعه باشد (آنجا بود که مدل «یکی بخر، یکی را سیر کن» در ذهنش شکل گرفت تا برای افراد بی‌بضاعت نیز کاری کرده باشد).
او می‌گوید: «چالش اصلی من این بود که وقتی به خانه برمی‌‌‌گشتم، باید فوری غذا درست می‌‌‌کردم. از صفر تا صد. از این زاویه به مساله نگاه کردم. با خودم گفتم شاید بشود سس‌‌‌هایی تولید کرد که بتوانم با آنها فوری غذا درست کنم.» اگر می‌‌‌خواست یک غذای سالم با قند و نمک کم تهیه کند، به جز سس‌‌‌های پاستا و طعم‌دهنده‌‌‌های نارگیلی، آپشن دیگری نداشت. به این ترتیب، خط تولید سس‌‌‌های هندی و مکزیکی را راه‌‌‌اندازی کرد. این اولین محصول شرکت بود.
آن زمان، او سس‌‌‌ها را با مواد تازه درست می‌‌‌کرد. کاملا ارگانیک و تازه. به مرور که کارش رونق گرفت و گسترش یافت، متوجه شد که نمی‌تواند در تورنتو در تمام طول سال، گوجه‌فرنگی تازه پیدا کند. پس به ناچار فرمول سس‌‌‌ها را تغییر داد و به جای گوجه‌فرنگی، رب گوجه ارگانیک را جایگزین کرد.
سپس به واسطه تقاضای مشتری‌‌‌ها، سس کچاپ و باربیکیو نیز وارد خط تولید شدند. منتها با شکر کمتر. ریچا می‌‌‌گوید: «این یک سیر تکاملی بود. آنچه مردم از ما می‌‌‌خواستند، تامین می‌‌‌کردیم. این‌طوری بود که یک ایده تبدیل به محصول می‌‌‌شد.»
حالا شرکت آنها طیف وسیعی از سس‌‌‌ها را ارائه می‌کند، به صورت تکی و مجموعه‌‌‌هایی با اسم‌‌‌های جالب: «کاری عجله‌‌‌ای»، «مثل یک رئیس، سس بزن!»، «بعضی‌‌‌ها تندش را دوست دارند!»
در سایت شرکت، علاوه بر سس‌‌‌ها که می‌توانید آنلاین سفارش دهید، کارت‌‌‌های هدیه، ساک‌‌‌های پارچه‌‌‌ای برای خرید، کتاب آشپزی و یک وبلاگ در رابطه با طرز تهیه غذاها نیز به چشم می‌‌‌خورند. در بخش «یکی بخر، یکی را سیر کن» این توضیح آمده: «از هر 9 نفر، یک نفر هر شب گرسنه به رختخواب می‌رود. همین حقیقت، نیروی محرکه ماست. فلسفه وجودی شرکت ما، تهیه غذای سالم برای همه و کمک‌‌‌رسانی به افراد نیازمند است. هر بار که شما محصولی از ما می‌‌‌خرید، ما یک وعده غذایی به یک فرد نیازمند اهدا می‌‌‌کنیم تا با بحران گرسنگی مبارزه کنیم و این به واسطه همکاری ما با بانک غذای کانادا و چند نهاد دیگر محقق شده. تا امروز، با کمک شما توانسته‌‌‌ایم نزدیک به دو میلیون وعده غذایی اهدا کنیم.»
سپس توضیح داده شده که این سیستم چطور کار می‌کند. این شرکت علاوه بر سلامت مشتری، به فکر سلامت سیاره زمین نیز هست. شیشه‌ها کاملا قابل بازیافتند و امکان استفاده مجدد از آنها، بارها و بارها وجود دارد، بدون آنکه کیفیتشان افت کند. این بخشی از دستورالعمل پایداری شرکت است.
منبع: TIGbrands.com
--> اخبار مرتبط 8 ماده غذایی که باعث شادی می‌شود این 4 غذا شما را عصبانی می‌کند

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1155208/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

چرا امروز شاخص بورس ریخت!

50 میلیارد فرار مالیاتی در یک شرکت تجاری در اصفهان کشف شد

کشف 50 میلیارد ریالی فرار مالیاتی در یک شرکت تجاری

5 اشتباه رایج هنگام بررسی قند خون افراد دیابتی

قیمت روز محصولات ایران خودرو و سایپا؛ کاهش قیمت در بازار خودرو

نشان استاندارد روی این فرآوردهای غذایی جعلی است

روسیه از لحاظ رشد اقتصادی جزو 10 کشور برتر شد

حمایت از تولید و فعالان اقتصادی از اولویت های دستگاه قضایی است

انتقاد تند مقام عالی قضائی از تعطیلی شنبه و کاهش ساعت کاری | این استدلال اصلا قابل پذیرش نیست... | از یک مجلس انقلابی بعید بود

استراتژی اقتصادی آمریکا در تقابل با چین

اصناف همدان خواستار تشکیل ستاد تسهیل ویژه

◄ اعتراف به نقش تاثیرگذار مدیران نالایق در ناکامی شستا

نکاتی مهم درباره سامانه مودیان حقیقی

بلاتکلیفی 5 ماهه بیمه تکمیلی بازنشستگان کشوری

تداوم ثبات در بازار ارز

توقف فعالیت پالایشگاه نفت روسیه در پی حمله پهپادی اوکراین

پیش بینی جدید یک نماینده درباره نرخ ارز در بازار؛ قیمت دلار این‌گونه 13 هزار تومان ریخت

نمایشگاه نفت امسال توانمندی وزارت نفت را نشان داد

اصناف رکن اصلی جهش تولید با مشارکت مردمی هستند

اثرگذاری تعطیلی روز شنبه بر ارتباط فعالان اقتصادی با دنیا

آخرین آمار محاسبات مالیاتی از خانه های خالی

انتقاد مجری تلویزیون از پاس کاری کشاورزان در دستگاه های دولتی

انتقاد روزنامه فرهیختگان از قرارداد با هند؛ "اشتباه چابهار!"

چرا برخی موسسات دولتی که بازده ندارند بودجه می گیرند؟

زمان واریز یارانه نقدی اردیبهشت ماه

افت شاخص بورس

نماینده مجلس: قانون درباره طلافروشان باید اجرا شود

سهم بالای ترکیه در بازار چاپ و بسته‌بندی منطقه

کشف 49 قطعه پرنده زینتی از دو دستگاه اتوبوس در بیرجند

صندوق توسعه را توسعه دهیم تا توسعه پیدا کنیم

مقوله جوانی جمعیت از اولویت‌های وزارت کار است

فرشاد مومنی: فرصت زیادی برای توقف خطاها و فساد نداریم! شورایی با حضور سران قوا و عالمان اقتصادی تشکیل شود / دولت با این بودجه قادر به حفظ وضع موجود هم نیست / چندصدهزار میلیارد تومان کسری بودجه داریم / زیباکلام شرافت و حریتش را نشان داده

رئیس دیوان عالی کشور: تعطیل کردن شنبه از یک مجلس انقلابی بعید بود/ اکثر مردم ارتباط اقتصادی با خارج ندارند / تعطیلی شنبه اصلا قابل پذیرش نیست

ارائه بسته‌های «بانکی» به خانواده‌های دارای بیش از سه فرزند

با کریمان کارها دشوار نیست

تعرفه واردات خودروهای برقی و هیبریدی اعلام شد

موتور خودروهای برقی روشن شد

هفتمین اجلاس هشتمین دوره هیئت نمایندگان اتاق اصناف ایران

محموله قاچاق پرندگان زینتی در بیرجند متوقف شد

تعطیل کردن شنبه از یک مجلس انقلابی بعید بود/ اکثر مردم ارتباط اقتصادی با خارج ندارند / تعطیلی شنبه اصلا قابل پذیرش نیست

منتظری: تعطیل کردن شنبه از یک مجلس انقلابی بعید بود

همه امکانات کشور باید برای بهبود اقتصاد بسیج شود

در چه صورتی مالیات بر خانه‌های خالی 12 برابر می‌شود؟

افتتاح رسمی 2 طرح سد قیز قلعه‌سی و تکمیل و توسعه سد خداآفرین

قیمت شکر بسته بندی اعلام شد

راهکارهای کشورهای مختلف برای حل بحران «پیری جمعیت» چیست؟

دیوان عالی ارجاع پرونده‌های اقتصادی را در اولویت قرار می‌دهد

مدیرعامل راه آهن: پیشرفت برقی‌سازی خط آهن تهران - مشهد صفر است

صنعت نفت امکان صادرات خدمات فنی و مهندسی را دارد

طرح پلی‌آلومینیوم‌کلراید پتروشیمی ارومیه به‌زودی به تولید می‌رسد

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی