بازار آریا

آخرين مطالب

چمران در جمع خبرنگاران:

وزارت نفت درخصوص «طرح کهاب» پاسخگو باشد/ نرخ‌های تاکسیرانی مصوب و اضافه دریافت ممنوع است گفتگو

وزارت نفت درخصوص «طرح کهاب» پاسخگو باشد/ نرخ‌های تاکسیرانی مصوب و اضافه دریافت ممنوع است
  بزرگنمايي:

بازار آریا - رئیس شورای اسلامی شهر تهران گفت: تقاضای بنده این است که از وزارت نفت در خصوص طرح کهاب سوال شود. قرار بود نحوه سوخت گیری در جایگاه های سوخت مورد نظارت قرار بگیرد تبخیر بنزین نداشته باشیم و در صورت وجود، آسیب‌رسان نباشد.

به گزارش خبرنگار شهر ، مهدی چمران در حاشیه یکصد و نود و سومین جلسه شورای اسلامی شهر تهران در جمع خبرنگاران با بیان اینکه امروز موارد جدید برای تعیین بهای خدمات و عوارض سال اینده بررسی می‌شود، اظهار کرد: اگر این بها در شورا به تصویب برسد و مورد تایید وزارت کشور قرار بگیرد، سال اینده اجرایی خواهد شد.
وی با اشاره با اجرای طرح کهاب در کشور، یادآور شد: تقاضای بنده این است که از وزارت نفت در خصوص طرح کهاب سوال شود. قرار بود نحوه سوخت گیری در جایگاه های سوخت مورد نظارت قرار بگیرد تبخیر بنزین نداشته باشیم و در صورت وجود، آسیب‌رسان نباشد. مشکلات مالی یکی از دلایل عدم اجرای این طرح به صورت کامل است.
چمران در رابطه با نوسازی تاکسی‌ها در شهر، خاطرنشان کرد: قانون در مجلس به درستی تصویب نشد و اعتباری که دولت در نظر گرفت، کم بود. آنچنان که ما انتظار داشتیم متاسفانه اتفاق نیفتاده و این ناوگان نوسازی نشده و امیدواریم با ورود تاکسی‌های برقی، این ناوگان تکانی بخورد. تغییر خودروهای فعلی به نفع وزارت صمت، بهداشت و دیگر بخش‌هاست.
وی با بیان اینکه از سازمان تاکسیرانی خواستیم در خصوص دریافت بهای بالاتر نظارت کند، گفت: نرخ‌ها مصوب است و اضافه دریافت ممنوع است.
چمران با بیان اینکه نصب بنرهای نمایشگاه بین المللی در شهر مربوط به قراردادهای قبلی است، تصریح کرد: تا مصوبه اجرایی شود 15 رور زمان می برد اما با این وجود تعدادی از بنرها از سطح شهر جمع‌آوری شده است و به سازمان زیباسازی گفته‌ایم که قرارداد جدیدی منعقد نشود.
وی با بیان اینکه باید قرارداد خرید اتوبوس‌ها نهایی شود، اظهار کرد: باید پول این اتوبوس‌ها تامین شود تا بتوان خریداری را قطعی و آنها را وارد کرد.
رئیس شورای اسلامی شهر تهران با تاکید بر اینکه وقتی درخت ها روی سر مردم سقوط می کند باید قطع شوند، گفت: سه درخت آفت زده بود و قطع شد و برخی روزنامه‌ها به آن پرداختند. سازمان بوستان ها با این میزان تلاشی که انجام می دهد درختان سالم را قطع نمی‌کند. درختانی که قطع می شود با مصوبه کمیسیون ماده هفت است.
وی ادامه داد: حفظ درختان به جان مدیرعامل سازمان بوستان‌ها بسته است و علاقمند به حفظ درختان است. اگر قرار باشد درختی روی سر مردم و خودروهای آنها سقوط کند، باید قطع شود.
وی با بیان اینکه دکل‌های برق را نباید شهرداری جابجا کند، گفت: همه اتفاقات با شرکت برق است و با شهرداری نیست. برای دو طبقه کردن بزرگراه صدر، شهرداری ناچار شد به صورت علمی دکل را به قسمت زیرین منتقل کند. از شهرها دکل‌های برق باید از زیر شهر عبور کند نه روی شهر. میزان بودجه بالاست و از عهده آنها بر نمی‌آید.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1106967/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرنوشت فولاد ازنا در گرو اراده پایتخت‌نشینان

افتتاح مترو پرند گامی در جهت رفاه جامعه کارگری است

جبران عقب‌ماندگی‌ها با ورود 791 واگن به ظرفیت حمل‌ونقل عمومی

کاهش سرفاصله حرکت مترو در ایستگاه شهرآفتاب با افتتاح ایستگاه پرند

شماری از اعضای اوپک‌پلاس روزانه 2.2 میلیون بشکه از تولید خود می‌کاهند

وزیر نفت: قیمت گاز سه پله اول تغییر نمی کند

مشاور عالی اتاق بازرگانی: فقط از 41 درصد ظرفیت تولید کشور استفاده می‌کنیم

کشف محل ذخیره سوخت قاچاق در غرب تهران

ایران بزرگترین قدرت تجارت دریایی خاورمیانه شناخته شد

نیمه پنهان کسری تجاری؛ سخت گیری های داخلی را کمتر کنید

اقتصاد حوصله محور!

خبر جدید درباره افزایش حقوق بازنشستگان/ زمان افزایش حقوق بازنشستگان مشخص شد

تأمین پایدار و تثبیت تولید گاز در میدان‌های زاگرس جنوبی

رایگان شدن قبض گاز و دریافت پاداش به شرط کاهش 10 تا 35 درصدی مصرف

ترمیم خطوط لوله‌ انتقال گاز با استفاده از توان دانش‌بنیان‌ها

خودکفایی صنعت پتروشیمی با توان متخصصان داخلی/ راویان پیشرفت درباره پیشرفت‌های صنعت نفت تحقیق و روشنگری کنند

چری از آیرودینامیک‌ترین خودروی جهان رونمایی کرد

راویان پیشرفت و خدمت صنعت نفت افتخارهای جوانان را روایت می‌کنند

غرق شدن زوج جوان گلستانی‌ در استخر پرورش ماهی

استاندار مازندران تا پایان امسال می‌ماند

توسعه‌ محصولات بازار سرمایه اسلامی/نقش کلیدی بازار‌های سرمایه در ایجاد یکپارچگی و رشد اقتصادی

کدام کشورها بیشترین سرمایه‌گذاری را در اقتصاد ایران داشته‌اند؟

یک هفته با بورس کالا

نشست خبری “همایش و نمایشگاه نهضت تامین مالی شهر” فردا برگزار می‌شود

برترین‌های هفته در بورس کالا را بشناسید

ارفاق مالیاتی دولت به حقوق‌بگیران

چرا موسسه اعتباری نور به بانک ملی منتقل شد؟

نقش آفرینی دولت و مجلس برای حمایت از بازار سرمایه

موسسه کاسپین، هدف بعدی بانک مرکزی برای تعیین تکلیف

رمز موفقیت از نگاه یک کارآفرین؛ تعامل، خودشناسی، عُرضه داشتن

مهارت آموزی ابزاری برای ایجاد سرمایه انسانی و تقویت رشد اقتصادی

توافق اوپک پلاس برای کاهش بیشتر تولید نفت

عرضه نخستین خودرو هفت نفره ایران‌خودرو

ماینرهای غیرمجاز توسط پلیس امنیت اقتصادی کشف شد

یک تولیدکننده بزرگ به اوپک پلاس پیوست

خبرهای خوش اقتصادی داود منظور/ تکانه اقتصادی دیگر نخواهیم داشت/ ‌یارانه سه دهک اول ‌قطع می‌شود‌

پیش‌بینی وضعیت بازار طلا و سکه در هفته آینده

چرا قانون هوای پاک به طور کامل اجرا نشده است؟

چرا قانون هوای پاک اجرا نشده است؟

موانع نوسازی در بافت فرسوده تهران/ امسال چند مورد وام نوسازی پرداخت شده است؟

جزییات خرید اینترنتی لاستیک دولتی اعلام شد

قیمت جهانی نفت امروز 1402/09/10/ برنت 80 دلار و 60 سنت شد

ثتبیت ارز در نگاه کارشناسان؛ بهترین ایده تثبیت دلار چیست؟

هشدار مهم به خریداران رمزارزها/ «پامپ و دامپ» یعنی چه؟

مترو پرند افتتاح شد

زنگ خطر برای بانک‌ و موسسات اعتباری ناتراز به صدا درآمد

اقامتگاه‌های بوم‌گردی بهترین محرک‌ رونق اقتصادی در روستاها هستد

کشف 2 تن مواد شوینده تقلبی در سمنان/ یک نفر دستگیر شد

ورود 13 تن شمش طلا با تعرفه صفر به کشور

رمز موفقیت از نگاه یک کارآفرین؛ تعامل، خودشناسی، عُرضه

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.