برخی سرمایه گذاریها با آمایش سرزمین گلستان منطبق نیست
اقتصاد ایران
بزرگنمايي:
بازار آریا - استاندار گلستان با اشاره به ضرورت منظور کردن جلسات مشاوره برای متقاضیان سرمایهگذاری، توسط اعضای کارگروه امور زیربنایی گفت: برخی سرمایه گذاریها با آمایش سرزمین گلستان تطابق ندارد.
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، علی محمد زنگانه در چهارمین جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان گلستان اظهار کرد: قبل از تصویب طرح های سرمایهگذاری باید برخی مباحث مانند ویژگی های اقلیمی ، بازار مصرف و آب در دسترس و امثالهم باید به صورت نظاممند بررسی شود و سپس سرمایه گذاران برای پروژه های منطبق با پتانسیلهای استان هدایت شوند.
وی گفت: جهت پیشگیری از بروز موانع برای تولیدکنندگان باید قبل از صدور مجوز ، راهنمایی های لازم را ارائه کنیم.استاندار گلستان گفت: دستگاه های متولی موظف هستند بر اساس آمایش سرزمین مشخص کنند که چه طرحی باشد و کدام طرح نباشد؛ برخی سرمایه گذاریها منطبق با آمایش سرزمین در گلستان نیست.
وی ادامه داد: در برخی موارد شاهد آن هستیم که سرمایه گذاران بدون مشاوره و راهنمایی در مناطقی وارد می شوند که در آن حوزه، مشکلات زیرساختی مانند آب و برق وجود دارد و در نهایت هیچ یک از اهداف محقق نمی شود، نه شغل ایجاد می شود و نه تولید.
وی افزود: در یکی دو سال اخیر چند صد مورد مجوز احداث گلخانه صادر شده است که در پیش شرطهای مندرج در بسیاری از مجوزها، آمده است که صرفاً با آب باران تولید گل و گیاه انجام شود.
استاندار گفت: در سه سال گذشته استان گلستان خشکسالی خیلی شدید را سپری کرده است؛ چطور باید از سرمایهگذار انتظار داشته باشیم وقتی بارانی نیامده است" تولید و شغل رنامهریزی شده محقق شود.
زنگانه افزود: حضور بنده در این جلسات ناشی از عدم اعتماد به توانمندی و احاطه مدیران به مباحث حوزه تولید و مانع زدایی مشکلات نیست؛ بلکه تلاش دارم با همفکری شما چالش ها آسیب شناسی و راهکار معرفی کنیم.وی افزود: آسیب شناسی کارگاههای تولیدی با نگاه توسعهای و رونق بخشی برای استان یکی از ضروریاتی است که درحال تدوین است.دکتر زنگانه خاطرنشان کرد: بانکها با هم افزایی و نگاه توسعه بخشی به سرزمین برادری به بنگاه های اقتصادی استان کمک کنند تا روند پیشرفت سرعت بیشتری بگیرد.
گفتنی است در روزهای گذشته تعدادی از فعالان اقتصادی از عدم حضور استاندار و معاون اقتصادی ایشان در کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استانداری گلستان، گلایههایی را مطرح کرده بودند.
بر اساس آمارهای ارائه شده، استان گلستان با کمک تولید کنندگان توانسته از در دولت اقدامی و جهادی سیزدهم رشد 7.9 درصدی صنعت را رقم بزند و البته 138 واحد صنعتی راکد را با سرمایه گذاری 1900 میلیارد تومان به چرخه تولید بازگرداند.
-
پنجشنبه ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۰:۳۶:۲۲
-
۲۲ بازديد
-
-
بازار آریا
لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1157454/